Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiana... |
Czy jest możliwość zamiany auta w naszych łomżyńskich komisach?? Chodzi mi dokładnie o Honde CRX.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiana... |
oczywiscie ze jest mozliwosc, a na co chcesz zamienic?
|
|
zapewne jest taka możliwość...tyle , że po pierwsze to wycenią Twoje auto bardzo nisko a po drugie zapłacisz w komisie dużo więcej niż kupując auto od prywatnego właściciela , więc jak by nie było tracisz dwa razy Ty! Małgosiaaa!
|
|
Na pewno na coś większego, i z mniejszą mocą myślałem nad jakąś astrą lub meganką albo wystawię ogłoszenie i rozważę propozycje chyba będzie najlepiej.
|
|
z całą pewnością wyjdziesz na tym lepiej niż na zamianie w komisie, bezpieczniej jest kupić auto od właściciela niż od pośrednika Ty! Małgosiaaa!
|
|
racja koleś
|
|
roznie to bywa z tymi komisami. w pazdzierniku 2 lata bedzie jak autko z komisu bralem i tylko rope leje i nic wiecej;-)
|
|
Jeszcze raz źle zadałem pytanie. Chodzi o honde crx ed9 90rok i czy jest możliwość zamiany, dość starego auta?? I jeszcze jedno pytanie. Czy jest ktoś na forum kto lubi klasyki, bardzo szybkie auta i może on by się chciał zamienić na coś większego??
|
|
moze na mercedesa c180 ? chcesz sie zamienic?
|
|
jaka cena za tego merca c 180 i gdzie go mozna zobaczyc
|
|
Klasyki lubię np ja :) A jedyne co mam na sprzedanie/zamianę to MB w124 2.6 b+lpg, więc chyba u Ciebie w grę to nie wchodzi?
|
|
w jakiej cenie chodzi volvo S 60 TS rocznik 2001 interesuje mnie kupno tego samochodu
|
|
hehe
|
|
to ten samochód :
|
|
Ile chcecie za te mercedesy??
|
|
4 tyś do negocjacji, dlatego, że stan bdb, alu, zimówki itd.. z resztą serce włożone i pieniądze w takie auta nigdy się nie zwrócą :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |