niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zamiana...

Czy jest możliwość zamiany auta w naszych łomżyńskich komisach?? Chodzi mi dokładnie o Honde CRX.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zamiana...

oczywiscie ze jest mozliwosc, a na co chcesz zamienic?

zapewne jest taka możliwość...tyle , że po pierwsze to wycenią Twoje auto bardzo nisko a po drugie zapłacisz w komisie dużo więcej niż kupując auto od prywatnego właściciela , więc jak by nie było tracisz dwa razy

Ty! Małgosiaaa!

Na pewno na coś większego, i z mniejszą mocą myślałem nad jakąś astrą lub meganką albo wystawię ogłoszenie i rozważę propozycje chyba będzie najlepiej.

z całą pewnością wyjdziesz na tym lepiej niż na zamianie w komisie, bezpieczniej jest kupić auto od właściciela niż od pośrednika

Ty! Małgosiaaa!

racja koleś

roznie to bywa z tymi komisami. w pazdzierniku 2 lata bedzie jak autko z komisu bralem i tylko rope leje i nic wiecej;-)

Jeszcze raz źle zadałem pytanie. Chodzi o honde crx ed9 90rok i czy jest możliwość zamiany, dość starego auta?? I jeszcze jedno pytanie. Czy jest ktoś na forum kto lubi klasyki, bardzo szybkie auta i może on by się chciał zamienić na coś większego??

moze na mercedesa c180 ? chcesz sie zamienic?

jaka cena za tego merca c 180 i gdzie go mozna zobaczyc

Klasyki lubię np ja :) A jedyne co mam na sprzedanie/zamianę to MB w124 2.6 b+lpg, więc chyba u Ciebie w grę to nie wchodzi?

w jakiej cenie chodzi volvo S 60 TS rocznik 2001 interesuje mnie kupno tego samochodu

hehe

to ten samochód
:

Ile chcecie za te mercedesy??

4 tyś do negocjacji, dlatego, że stan bdb, alu, zimówki itd.. z resztą serce włożone i pieniądze w takie auta nigdy się nie zwrócą :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org