Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
remonty na dwóch mostach !!! |
Tylko w tej poj...nej Łomzy jest to możliwe zeby na dwóch mostach robić remonty w tym samym czasie ,niewiem kto to zatwierdza , ale jest skończonym debilem !!!! szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: remonty na dwóch mostach !!! |
potwierdzam koziol0
|
|
Dokładnie jechałem dzisiaj Nowym Mostem dalej w kierunku Białegostoku wracając myślę sobie wróce starym będzie szybciej. Na światłach w piątnicy stałem z 15 minut.... Normalnie paranoja. O wiele lepiej by było gdyby jeden zamknęli i robili a drugi po zakończeniu pierwszego. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
no to widze ze juz ktos mnie wyprzedzil z tematem jestem zszokowany co za palant wydal taka decyzje
|
|
W pełni rozumiem wasze oburzenie, bo decyzja faktycznie bez sensu, z drugiej strony nie przesadzajcie. "stałem 15 minut" - w większych miastach modlą się codziennie o to, by stać w korkach TYLKO 15 minut.
|
|
W najbliższych wyborach będzie okazja, by podziękować tym debilom :)
|
|
do wiezienia zlodziei !!! co oni sobie mysla? co oni teraz maja w glowie? pytam sie gdzie jest ich matka?
|
|
Tak tylko to nie było centrum Łomży a Piątnica więc różnica chyba jest. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Zobaczycie co się będzie działo w piątek jak "warszawiaki" ruszą na mazury, haha to będzie dopiero korek. Ale tak to jest,jak "mądre" głowy podejmują takie decyzje, dwa główne przejazdy i dwa są remontowane w tym samym czasie. BRAWO!!!
|
|
Piątek, Piątkiem, Warszawa Warszawą, ale chardkor to będzie dopiero jak zrobią zwężenie przy WORDIE i na bank nie skończą według zapowiedzi mostu Hubala. Nobla dla urzędnika w ratuszu, który to wszystko koordynuje... wymienić go z nazwiska, zapamietamy go i jego przełożonych do najbliższych wyborów
|
|
szkoda gadac :(((( OCB
|
|
do piątku to już na starym moście śladu nie będzie po drogowcach..... no ale to co się dzisiaj działo to przesada.....
|
|
wielkie mi co ja codziennie stoje po 1 godz,a czasami i po 2 godz na wsi 15 minut to duzo rozumiem co niktorych kleska .Trzeba mienic miejsce zamieszkania i za mosty sie przeprowadzic.pozdrawiam
|
|
zgadzam sie co za pojeby siedza w tym pierdo.... ratuszu zeby na dwoch mostach robic remont nawet nie pomysla jak to utrudnia ruch tylko wziasc jakies dobrej paly i dopier.w te puste sagany
|
|
"burczymucha" to nie chodzi o te 15 minut, tylko o odrobinę pomyślunku w działaniu. Pozdrowienia dla włodarzy z Ratusza!! KOCHAJMY ICH BO TAK SZYBKO ODEJDĄ;)
|
|
Jechałam dzisiaj do Łomży i sądziłam że nowym mostem będzie bliżej a tam jebitny korek postałam kilka bobrych minut w końcu zawróciłam z zamiarem przejazdu przez stary most a atm to samo!!!! Paranoja!!!! Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
Świetnie. Korek od Bud Czarnockich. Wreszcie Piątnica. Odbicie w lewo, a tam...fu*** niemal to samo.
|
|
narew bedzie zanieczyszczona tymi spalinami!
|
|
Geniusze z Ratuszowych służb drogowych , to pewnie ten mały od nich szczwaniaczek z głupawym uśmiechem.
|
|
szczerbotka a co ty robilas przez wekend nie bylo cie u nas na forum chyba zmywak trzaskal w szwach :))))
|
|
jakas plugawa istota przeksztalca moj nik
|
|
Totalna PORAŻKA i dno tego kto to zatwierdził
|
|
Trzeba się cieszyć, że są tylko dwa mosty a nie cztery.To byłaby jazda!"Naszych" trzebaby oddelegować do stolicy - tam daliby popis jak się robi remonty!
|
|
może jakiś pacan jadąc na mazury z Warszawy stwierdzi, że warto wybudować obwodnicę a nie tylko obiecywać a śledzie się cieszą
|
|
Odnośnie mostów to dzisiaj jechałem przez stary most i wszystko po staremu, czyli wolno, ale do przodu :D Żadnych robót drogowych nie dostrzegłem ;) Odnośnie planów budowy al. Piłsudskiego to nasze szanowne miasto ma w planach likwidację tych torów przy Orlenie czy nie? Już się tam toczę 5km/h, a niedługo to chyba trzeba będzie tylko przejezdne dla traktorów, bo jest co raz gorzej!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |