wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
remonty na dwóch mostach !!!

Tylko w tej poj...nej Łomzy jest to możliwe zeby na dwóch mostach robić remonty w tym samym czasie ,niewiem kto to zatwierdza , ale jest skończonym debilem !!!!

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: remonty na dwóch mostach !!!

potwierdzam

koziol0

Dokładnie jechałem dzisiaj Nowym Mostem dalej w kierunku Białegostoku wracając myślę sobie wróce starym będzie szybciej. Na światłach w piątnicy stałem z 15 minut.... Normalnie paranoja. O wiele lepiej by było gdyby jeden zamknęli i robili a drugi po zakończeniu pierwszego.

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

no to widze ze juz ktos mnie wyprzedzil z tematem jestem zszokowany co za palant wydal taka decyzje

W pełni rozumiem wasze oburzenie, bo decyzja faktycznie bez sensu, z drugiej strony nie przesadzajcie. "stałem 15 minut" - w większych miastach modlą się codziennie o to, by stać w korkach TYLKO 15 minut.

W najbliższych wyborach będzie okazja, by podziękować tym debilom :)

do wiezienia zlodziei !!! co oni sobie mysla? co oni teraz maja w glowie? pytam sie gdzie jest ich matka?

Tak tylko to nie było centrum Łomży a Piątnica więc różnica chyba jest.

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Zobaczycie co się będzie działo w piątek jak "warszawiaki" ruszą na mazury, haha to będzie dopiero korek. Ale tak to jest,jak "mądre" głowy podejmują takie decyzje, dwa główne przejazdy i dwa są remontowane w tym samym czasie. BRAWO!!!

Piątek, Piątkiem, Warszawa Warszawą, ale chardkor to będzie dopiero jak zrobią zwężenie przy WORDIE i na bank nie skończą według zapowiedzi mostu Hubala.
Nobla dla urzędnika w ratuszu, który to wszystko koordynuje... wymienić go z nazwiska, zapamietamy go i jego przełożonych do najbliższych wyborów

szkoda gadac :((((

OCB

do piątku to już na starym moście śladu nie będzie po drogowcach..... no ale to co się dzisiaj działo to przesada.....

wielkie mi co ja codziennie stoje po 1 godz,a czasami i po 2 godz na wsi 15 minut to duzo rozumiem co niktorych kleska .Trzeba mienic miejsce zamieszkania i za mosty sie przeprowadzic.pozdrawiam

zgadzam sie co za pojeby siedza w tym pierdo.... ratuszu zeby na dwoch mostach robic remont nawet nie pomysla jak to utrudnia ruch tylko wziasc jakies dobrej paly i dopier.w te puste sagany

"burczymucha" to nie chodzi o te 15 minut, tylko o odrobinę pomyślunku w działaniu. Pozdrowienia dla włodarzy z Ratusza!! KOCHAJMY ICH BO TAK SZYBKO ODEJDĄ;)

Jechałam dzisiaj do Łomży i sądziłam że nowym mostem będzie bliżej a tam jebitny korek postałam kilka bobrych minut w końcu zawróciłam z zamiarem przejazdu przez stary most a atm to samo!!!! Paranoja!!!!

Piękna kobieta
to raj dla oczu,
piekło dla duszy
i czyściec dla kieszeni.

Świetnie.
Korek od Bud Czarnockich. Wreszcie Piątnica. Odbicie w lewo, a tam...fu*** niemal to samo.

narew bedzie zanieczyszczona tymi spalinami!

Geniusze z Ratuszowych służb drogowych , to pewnie ten mały od nich szczwaniaczek z głupawym uśmiechem.

szczerbotka a co ty robilas przez wekend nie bylo cie u nas na forum chyba zmywak trzaskal w szwach :))))

jakas plugawa istota przeksztalca moj nik

Totalna PORAŻKA i dno tego kto to zatwierdził

Trzeba się cieszyć, że są tylko dwa mosty a nie cztery.To byłaby jazda!"Naszych" trzebaby oddelegować do stolicy - tam daliby popis jak się robi remonty!

może jakiś pacan jadąc na mazury z Warszawy stwierdzi, że warto wybudować obwodnicę a nie tylko obiecywać
a śledzie się cieszą

Odnośnie mostów to dzisiaj jechałem przez stary most i wszystko po staremu, czyli wolno, ale do przodu :D
Żadnych robót drogowych nie dostrzegłem ;)

Odnośnie planów budowy al. Piłsudskiego to nasze szanowne miasto ma w planach likwidację tych torów przy Orlenie czy nie?
Już się tam toczę 5km/h, a niedługo to chyba trzeba będzie tylko przejezdne dla traktorów, bo jest co raz gorzej!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org