Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowa gastronomia |
Witam wszystkich ,co byscie powiedzieli o otwarciu w Łomzy restauracji serwujacej rozne rodzaje spagetti .Prosze o szczere wypowedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowa gastronomia |
i tylko spagetti ? moim zdaniem nie bardzo, nie kazdy przeciez to lubi, a tylko ze spagett w menu nie przyciagniesz klienta ktory woli inne potrawy, mysle, ze menu chociaz troszke powinno byc roznorodne.
|
|
pozwole przypomniec wszystkim , ze spagetti z maslem sa, pardzo tuczace ,a ich przygotowanie nie wymaga talentu kulinarnego proponuje ugotowanie spagetti we wlasnym domu z odrobina masla i soli, wymieszac to wszystko, i tak po prostu jesc zapewniam -pyszne!
|
|
jeśli był by fajny klimat, zgrany z menu, to czemu nie.;) tylko trzeba pewnie liczyć się z tym, że dany klient nie będzie przychodził często, ale raz na jakiś czas, chyba ze ktoś jada tylko spagetti
|
|
Brakuje porządnego chińczyka
|
|
i dobrego kebaba ;D
|
|
Ja makaron mogę jeść codziennie, więc mi się pomysł podoba :D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
dziekuje za pierwsze wypowiedzi
|
|
Po pierwsze!! Nie tylko spaghetti powinienes serwowac tylko PASTY. Tzn makarony, tagiatelle, penne lub spaghetti z roznorodnymi dodatkami. Dodatkowo mysle jakies trzy cztery pozycje z zupami, np krem z warzyw, gaspacho na zimno. I nie mysl sobie ze ugotowac odpowiednio makaron to taka prosta sprawa, no chyba ze masz zamiar zatykac ludziom kichy rozgotowanym makaronem z maslem. Masz jakies pytania to napisz postaram sie odpisac w miare mozliwosci. :) [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
na samym makaronie daleko nie zajedziesz, ale prawdziwą włoską restaurację to i owszem
|
|
a co robią nowego na Senatorskiej ?
|
|
Wszystko tylko nie kebab! Chińczyk może być.
|
|
Piszac sagetti nieprecyzyjnie sie wyrazilem chodzilo mi o dania z makaronow no i oczywiscie jakies przystawki.FIN dziekuje za szczerą wypowiedz bede mial ja na uwadze.
|
|
Nie lubię włoskiej kuchni i nigdy tam nie będę gościł.
|
|
Żadna włoska, brak w naszym mieście azjatyckiej kuchni która jest najlepsza na świecie jak dla mnie.
|
|
Święta racja. Ciężko jest lekko żyć.
|
|
Jeśli macie swój biznes, swoja knajpę czy restaurację to zainteresuje was oferta na stronie https://gastromania.pl/ oni mają ciekawą ofertę na sprzęt i akcesoria do kuchni. Jeśli szukacie ofert na kompleksowe wyposażenie dla gastronomi to polecam zapoznać sie z ofertą od tej firmy
|
|
Fajne ubrania sportowe dopasowane do swojego stylu znajdziecie na stronie https://efanshop.eu/ u nich zamówicie specjalną odzież dopasowaną do was. Możecie wybierać wzory i kolory i będziecie mieć swoje oryginalne ubrania jakich nie ma nikt inny. Sprawdźcie na sklep na cała ich ofertę. Zachęcam, bo fajna i atrakcyjna oferta.
|
|
Jeżeli chodzi o mój punkt gastronomicznego wszystkie wyposażenie kupuje w sprawdzonym sklepie internetowym Gastromania - https://gastromania.pl/ , który oferuje wysoka jakość w rozsądnej cenie. Wielokrotnie korzystałem z oferty tego sklepu i nigdy nie było najmniejszego problemu z dostawą produktów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |