czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam speca do brodzika

Postanowilam zrobic generalny remont w lazience, potrzebny mi jest spec o nazwisku DRAN'. Slyszalam ze jest bardzo dobry, rzetelny , wywiazuje sie z postanowionego sobie terminu, dokladny , jego zawod jest jego miloscia, w rekach mu sie pali robota, nigdy nie partaczy, czlowiek honoru, znawca ostatniej technologii hydraulicznej.Czlowiek, ktorego mozna szukac ze swieczka.Rozrywany miedzy bogaczami, ktorzy sa, uprzywilejowani korzystajac z jego uslug, tylko jemu zdolna jestem powierzyc tak drobna prace jaka jest generalny remont mojego brodzika.Odplata za usluge tej klasy, jest do uzgodnienia, a slowo DRANIA jest dla mnie swiete.Prosze, gdy ktos uslyszy prosze o to moj telefon 22549755.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam speca do brodzika

Ale reklama .....

Ja jestem specem .

ale od czego innego .

Jak poczyta inne twoje posty to dalekim łukiem cię obejdzie. Nigdy nie wiadomo co ci odbije.

post równie debilny jak i jego autor

prosze odpowiadac na temat, jestem zalamana, ten brodzik czasami przecieka i leci do sasiada, za kazdym razem musze tamtemu idiocie placic, ten odzywa sie do mnie polslowkami,czlowiek bez manier
zapewniam ze w lazience kafelki sa w swietnym stanie, tylko ten brodzik!

bardzo dziekuje za tak duzy oddzwiek, jestem mile zaskoczona,
co prawda jeszcze nie mam kontaktu realnego z powyzsza osaba, jak zwykle praca stanowi wszystko, tylko dla niej zyjemy, mam nadzieje ze ten dobrze wykwalifikowany;) spec ,znajdzie kilka godzin na przestudiowanie i wyliczenie rachynku jakim mnie obdarzy , niestety sama nie potrafie ocenic pracy jaka trzeba wlozyc na remont brodzika, tylko jeden rzut okiem specjalisty zlotej raczki i pomyslodawcy jak rowniez realizatora odmieni moja codziennosc

Jeśli będziesz miała z tym nadal problem, to podaj kontakt na maila damian107@wp.pl, nie zawsze w odpowiednich terminach i godzinach, bo zależy co komu potrzeba i ile to zajmuje czasu, ale zawsze sprawnie i skutecznie.

duzy masz ten brodzik???????????????????

brodzik jest kwadratowy, rury ciagaja sie po ziemi, nie ma odpowiedniego odplywu, woda podbija, wylewa sie
jednak, chcialabym zmodernizowac calosc, razem z drzwiczkami, sa, teraz metne, zacmienione, co prawda woda dobrze po nich splywa , ale ten wyglad mnie niepokoi..

to daj numer telefonu to ja przyjde i obejrze z bliska

?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org