Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam speca do brodzika |
Postanowilam zrobic generalny remont w lazience, potrzebny mi jest spec o nazwisku DRAN'. Slyszalam ze jest bardzo dobry, rzetelny , wywiazuje sie z postanowionego sobie terminu, dokladny , jego zawod jest jego miloscia, w rekach mu sie pali robota, nigdy nie partaczy, czlowiek honoru, znawca ostatniej technologii hydraulicznej.Czlowiek, ktorego mozna szukac ze swieczka.Rozrywany miedzy bogaczami, ktorzy sa, uprzywilejowani korzystajac z jego uslug, tylko jemu zdolna jestem powierzyc tak drobna prace jaka jest generalny remont mojego brodzika.Odplata za usluge tej klasy, jest do uzgodnienia, a slowo DRANIA jest dla mnie swiete.Prosze, gdy ktos uslyszy prosze o to moj telefon 22549755.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam speca do brodzika |
Ale reklama ..... ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Ja jestem specem . ale od czego innego .
|
|
Jak poczyta inne twoje posty to dalekim łukiem cię obejdzie. Nigdy nie wiadomo co ci odbije.
|
|
post równie debilny jak i jego autor
|
|
prosze odpowiadac na temat, jestem zalamana, ten brodzik czasami przecieka i leci do sasiada, za kazdym razem musze tamtemu idiocie placic, ten odzywa sie do mnie polslowkami,czlowiek bez manier zapewniam ze w lazience kafelki sa w swietnym stanie, tylko ten brodzik!
|
|
bardzo dziekuje za tak duzy oddzwiek, jestem mile zaskoczona, co prawda jeszcze nie mam kontaktu realnego z powyzsza osaba, jak zwykle praca stanowi wszystko, tylko dla niej zyjemy, mam nadzieje ze ten dobrze wykwalifikowany;) spec ,znajdzie kilka godzin na przestudiowanie i wyliczenie rachynku jakim mnie obdarzy , niestety sama nie potrafie ocenic pracy jaka trzeba wlozyc na remont brodzika, tylko jeden rzut okiem specjalisty zlotej raczki i pomyslodawcy jak rowniez realizatora odmieni moja codziennosc
|
|
Jeśli będziesz miała z tym nadal problem, to podaj kontakt na maila damian107@wp.pl, nie zawsze w odpowiednich terminach i godzinach, bo zależy co komu potrzeba i ile to zajmuje czasu, ale zawsze sprawnie i skutecznie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
duzy masz ten brodzik???????????????????
|
|
brodzik jest kwadratowy, rury ciagaja sie po ziemi, nie ma odpowiedniego odplywu, woda podbija, wylewa sie jednak, chcialabym zmodernizowac calosc, razem z drzwiczkami, sa, teraz metne, zacmienione, co prawda woda dobrze po nich splywa , ale ten wyglad mnie niepokoi..
|
|
to daj numer telefonu to ja przyjde i obejrze z bliska
|
|
?
|