sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Debilna młodzież z Niemcewicza

Debile konkretnie z Niemcewicza 6 wyprowadzają psa na plac zabaw dla dzieci i jakby tego było mało po kolei oddają na tej piaskownicy mocz!!!!

Kretynie w podkoszulku z numerem nasraj sobie do łóżka i niech twój pies też sra ci codziennie w jadalni sypialni i gdzie będzie miał ochotę. Czy ty niedorozwoju nie potrafisz zrozumieć że ludzie tam wychodzą z małymi dziećmi !!!!!!!

Czy masz aż taki cholerny niedorozwój że nie potrafisz przeczytać tabliczki z napisem zakaz wprowadzania zwierząt!!!!!

Mam nadzieję że jak doczekasz kiedyś dziecka to ona również będzie taplało się w gównach psów sąsiadów.

To nie jest pierwszy raz następnym razem zrobię zdjęcia i zamieszczę na forum ogólnym, co więcej wyślę je do wszystkich instytucji porządkowych, może jak zapłacisz to zrozumiesz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Debilna młodzież z Niemcewicza

tak sie dzieje nie tylko na Niemcewicza, to ogolno-swiatowe zjawisko,
a Te kobiety , ktore nie moga posiadac wlasnego dziecka, maja pieska

Ja swojego dziecka nie wysadzam aby załatwiło się do piaskownicy.

pod murkiem

jak raz wpadnie to sie nauczy i zacznie bać, wtedy sie podporządkuje

BUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ale po co piszesz o tym tutaj zamiast podejsc do niego i mu to powiedziec lub po prostu zawiadomic straz miejska... Od czegos w koncu sa.... Co ci da ze napiszesz o tym tutaj?

W blokach mieszkają Wieśniaki...

ludzie litosci!!! takie rzeczy zalatwia sie w realu a nie na forum.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Ja Ci się nie podoba to po co czytasz kaligulik?
Wyluzuj.

dajcie sie dziewczynie wyzalic jak nie ma do kogo, moze Jej troche ulzy takie sprawy to w real a jak bedzie pyskowal to po meza no chyba ze go nie ma to juz inna bajka zostaje wyplakiwanie na forum

jakby do niego podeszla to by dostała pewnie niezłą wiązankę (oby tylko). trzeba było zrobić fotki wezwać straż wiejską i tyle. a w realu tego nie załatwi bo w łomży nie ma reala, jedynie biedronki , kaufland, lidl i stokrotka ;P

Majorka011 ogarnij sie po pierwsze to ty jestes debilna bo co ci to dalo ze to napisalas takie rzeczy zalatwia sie w realu na poczatku mozesz podejsc i powiedziec zeby ten ktos tego nie robil a po drugie pisz o konkretnej osobie a nie ze mlodziez z niemcewicza jest debilna (chodzi o tytul watku)

ale młodzież z niemcewicza W WIEKSZOSCI jest debilna ;]

Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^

Ostatnio widziałam z balkonu sytuację taką: dwie dziewczynki (około 7-9lat) przyszły na plac zabaw z psami (niewielkie, ale szczekające na małe dzieci). Dziewczynki bawiły się z tymi psami: psy zjeżdżały ze ślizgawki, dziewczynki je łapały, huśtały psy na huśtawkach, itp. Na placu zabaw było 6 matek z małymi dziećmi, żadna dziewczynkom nie zwróciła uwagi, mimo, że psy szczekały na ich małe dzieci.
Jeśli obawiały się zwrócić uwagę dziewczynkom w takim wieku, to nie dziwię się, że inni nie zwracają starszym. Aczkolwiek nie popieram takiego zachowania.

Autor: z_2013 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 22-05-10 02:41

W blokach mieszkają Wieśniaki...

a co z kroili cię i lizałeś im byty hahah wieśniaku

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

zakup wiatrówkę

fakt gnojom się nudzi ale po kiego h*uja pisac o tym na forum durna babo. Przyje b ał bym tobie i tym szczylom na raz i za to samo za bezmyślność. nie masz mordy tylko klawiaturę, promocja na neostradę powrócila na rynek?

Zwrócić uwagę takiemu dziecku(choćby robiło nie wiadomo co)= kłótnia z matką lub ojcem tego dziecka, także nikt im uwagi nie zwraca bo od tego mają swoich rodziców.

Ominę niektóre wypowiedzi ponieważ nie warto ich komentować.

Co do reszty
Dlatego sprawę poruszyłam na forum że może któryś z idiotów przeczyta i się zastanowi nad swoim zachowaniem
Po drugie Straż Miejska pracuje tylko do godziny 16.
Po trzecie Policja nigdy nie ma wolnych radiowozów aby podjechać w tak błahej sprawie.
Po trzecie jeżeli jesteście tacy odważni to wyjdźcie to 3 albo 4 19 - 20 latków o 22 i jeszcze powiedzcie aby zabrali psa z piaskownicy. Słyszałam lepsze wiązanki jakie leciały z bardziej błahych powodów.

Pisałam konkretnie o tych którzy wyprowadzają psy do piaskownicy i sami się tam załatwiają. Nikogo poza nimi nie miałam zamiaru urazić.

skoro są 'debilni' to uważasz, że czytają piepszone forum ? debilne ;p
po za tych chamstwem jest okreslanie w ten sposób " mlodziezy z niemcewicza 6" bo moze mieszkają tutaj młodzi ludzie mniej debilni od tych ktorzy osikali pisakownice i od Ciebie ? zastanów się, bo to w jaki sposob to napisalas i w ogole ze to napisałas na tym forum jest nie wiele mniej debilne od tych 19-20 latków. Bo ich nie zmienisz pisaniem na forum, Skoro Ci tak przyszkadza to odezwij sie do nich, a nie taka odwazna tutaj piszesz i odgrazasz sie ze 'nastepnym razem bla bla bla" było to zrobić odrazu, na cud czekasz kobieto? litosci;p Chamstwem jest to co ci osobnicy robią, ale nie w porzadku jest tez uzwananie wszystkich z tej ulicy za takich;]

Na 100 rodzin w blokach na Niemcewicza 99 to wieśniaki :)

Nie piszę tu swej opinii, jeno podaje fakty :)

Pozdrawiam.

Pierdolicie na psy a koty to gdzie walą pod krzaczek?? Do piaskownicy częściej niż psy.

Zgadzam sie z Majorka011 wszyscy tacy odwazni a ktory by z nich w rzeczywistosci poszedl a adamus tez ma racje tam nie ma "normalnej mlodziezy" sa moze sporadyczne wyjatki a tak to globalna wioska

na Niemcewicza wioska????
a Ty gdzie mieszkasz Fado???

fado i adamus zapewne boja się przechodzić przez Niemcewicza wypisują na forum bo głośno tego na osiedlu nie powiedzą ciekawe jeszcze dołącze do tego majorkę leszcze bananowcy

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

właśnie przeczytałam ten wątek ..... i po pierwsze nawet jeśli takowa młodzież jest to bardzo brzydkim określeniem jest jakiego użyła Majorka011 , wybacz ale nie jest to dobra opcja walki z takimi zachowaniami .
Po drugie 23Emilka jeśli pies wychowuje się z dziećmi to nie zrobi im krzywdy , szczekanie nie oznacza że pies jest wściekły sama mam psa i wiem ze mimo iż szczeka nigdy nikomu nie zrobił krzywdy .
Po trzecie więcej zarazków jest w tych piaskownicach i nie przesadzajmy nie bądźmy tacy sterylni ...... widać ze jest masa ludzi , którzy nienawidzą zwierząt - straszne , pies jest najlepszym przyjacielem człowieka !!!!!!
Żal mi tych , którzy tego nie rozumieją .....

To kur... debilu posadz bachora na środku pokoju nasyp piachu i niech sie bawi sterylnie. Tyle dzieci sie wychowało na piaskownicy z psimi odchodami i nikt z tego powodu niezszedł. W klatkę bacha zamknij i chuchaj co by mu sie nic nie stało!

Taaa a więc dalej niech wprowadzają psy do piaskownicy niech tam się wypróżniają a dzieci niech robią babki z psiej kupy. Dr Still masz dziecko? a może jeszcze nie, ale jeśli już się pojawi to zmieni się Twój pogląd. Faktem jest, że nie ma wyznaczonych miejsc do wyprowadzania psów, bo ktoś to musiałby sprzątać, a najlepiej to łopatka, foliowa torebeczka i bam psią kupę pupilka do kosza. Jakby tak każdy robił to byłoby ok ale ja się raczej już wypowiadać nie będę. Mój pies załatwiał się przeważnie w krzaczkach ale zdarzyło się, że nie tylko :/ ale nigdy ! nigdy w piaskownicy. Trzeba trochę pojęcia i rozumu.
Dr Still Hummer "posadz bachora na środku pokoju nasyp piachu i niech sie bawi sterylnie..Tyle dzieci sie wychowało na piaskownicy z psimi odchodami i nikt z tego powodu niezszedł." - to akurat słaby argument. Piaskownice są dla dzieci a nie psich pupilków pań, które sobie yorki pokupowały bo modne i nie dla piesków barczystych bezmózgów, którzy myślą, że amstaff albo inny pitbul może srać gdzie mu się podoba. Trochę wyobraźni ludzie.

A do "Kinga_79 która pisze: Po trzecie więcej zarazków jest w tych piaskownicach i nie przesadzajmy nie bądźmy tacy sterylni ...... widać ze jest masa ludzi , którzy nienawidzą zwierząt - straszne , pies jest najlepszym przyjacielem człowieka !!!!!!
Żal mi tych , którzy tego nie rozumieją ....."
Ja kocham zwierzęta i przyznaję rację, pies najlepszym przyjacielem człowieka
ale mam też przyjaciół wśród ludzi hehe ale to nie znaczy, że mam im pozwolić nafajdać tam gdzie stoją i pozwolić mojemu dziecku się w tym grzebać a jak kochasz swojego zwierzaka to po nim sprzątaj, sam tego nie zrobi a załatwić się pójdzie tam gdzie go zaprowadzisz...musi to być piaskownica? pies to nie kot, nie potrzebuje gigantycznej kuwety z piaskiem.

gutek myślę że przesadzasz , mieszkam już 11 lat w Łomży i mam tyle lat psa i również mam dziecko , nie widziałam jeszcze żeby pies załatwiał się do piaskownicy !!!!! A poza tym skąd wiesz czy nie sprzątam , dlaczego wszystkich wrzucacie do jednego worka skoro widziała ta Pani ze pies się załatwił to już wszystkich właścicieli psów trzeba zbesztać !!!!

cyt. "ale mam też przyjaciół wśród ludzi hehe ale to nie znaczy, że mam im pozwolić nafajdać tam gdzie stoją i pozwolić mojemu dziecku się w tym grzebać a jak kochasz swojego zwierzaka to po nim sprzątaj, sam tego nie zrobi a załatwić się pójdzie tam gdzie go zaprowadzisz...musi to być piaskownica?"
wiesz najlepiej to pozabijać zwierzęta , powycinać drzewa zniszczyć całą przyrodę bo PAN CZŁOWIEK wychodzi na podwórko

Re: Debil wyprowadzający psa do piaskownicy

Autor: Dr Still Hummer (---.elomza.pl)
Data: 23-05-10 22:07

To kur... debilu posadz bachora na środku pokoju nasyp piachu i niech sie bawi sterylnie. Tyle dzieci sie wychowało na piaskownicy z psimi odchodami i nikt z tego powodu niezszedł. W klatkę bacha zamknij i chuchaj co by mu sie nic nie stało!

Na pewno nie posadzę dziecka pośrodku psich kup i nie powiem skarbie baw się dobrze.
Poza tym poczytaj sobie o chorobach odzwierzęcych którymi dzieci zarażają się właśnie od odchodów. Poczytaj ja te dzieci cierpią i że te choroby leczy się latami. Wówczas może zrozumiesz dlaczego do piaskownicy 5m x 5m nie powinno się wprowadzać psów.

Czy właściciele psów którzy po nich nie sprzątają chcieliby aby ktoś im pod okno albo na balkon przychodził się załatwiać ?

Autor: Kinga_79 (---.elomza.pl)
Data: 24-05-10 09:21

wiesz najlepiej to pozabijać zwierzęta , powycinać drzewa zniszczyć całą przyrodę bo PAN CZŁOWIEK wychodzi na podwórko

Nie Kinga nikt nie każe ci wybijać zwierząt ani wycinać drzew tylko to jest prośba o uszanowanie tak niewielkiego terenu jaki zajmują place zabaw dla dzieci. Bo one są konkretnie przeznaczone dla dzieci a nie dla zwierząt. Przy Twoim skrajnym nastawieniu strach nawet poprosić abyś sprzątała po swoim psie. Jeszcze rączki się ubrudzą. Ale dzieci cóż niech się bawią.

Autor: Kinga_79 (---.elomza.pl)
Data: 23-05-10 22:01

Po drugie 23Emilka jeśli pies wychowuje się z dziećmi to nie zrobi im krzywdy , szczekanie nie oznacza że pies jest wściekły sama mam psa i wiem ze mimo iż szczeka nigdy nikomu nie zrobił krzywdy .

Kinga to czy twój pies gryzie czy nie ja mam testować na sobie czy na dziecku ?

Co do sprzątania po psach najlepiej to było widoczne jak śnieg opadał. Nie było gdzie nogi postawić aby w gówno nie wejść. W Łomży tylko jeden raz na Kołłątaja widziałam kobietę która sprzątała po swoim psie. Proszę niech każdy innego zdania wyjdzie dziś na podwórko i policzy ile ludzi sprząta po psach.
Co do wieśniaków to wolę z dzieckiem wyjechać poza miasto ponieważ dziecko spokojnie biega po trawie i w żadne gówno nie wpadnie.

http://www.sluzbazdrowia.com.pl/html/more3041d.php

baaaaaaaaaaardzo pouuuuuuuuuuuuuuuuuuuczajaaaaaaaaaaaaca notka

cyt Kinga_79 "A poza tym skąd wiesz czy nie sprzątam , dlaczego wszystkich wrzucacie do jednego worka..." - no to się pytam, sprzątasz??
Pies w bloku to pomyłka, teraz to wiem gdy już nie mam psa, jest teraz w o wiele lepszych rękach ma gdzie biegać, załatwiać swoje potrzeby i nie jest tylko kanapowcem który przewraca się z kąta w kąt, nie wychodzi na dwór trzy razy dziennie bo akurat jest ktoś w domu i może poświęcić mu czas.
Jeśli jednak ten pies już jest w bloku to trzeba się zająć nim tak, żeby nie srał i nie lał do piaskownicy i żeby psie kupy nie walały się po chodnikach a na wiosnę gdy śnieg topnieje miło byłoby nie widzieć psich klocków co krok. Kinga nikt nie pisze źle o zwierzętach i niszczeniu przyrody, gdzie pan psa wyprowadzi tam pies naleje, chyba że biega bez smyczy a to jest wina tylko człowieka, właściciela psa. Stąd ta dyskusja, trzeba myśleć gdzie się psa wyprowadza.
A co do przyrody Kinga, piękny widok tam klocek, tu klocek i slalom gigant, żeby nie wdepnąć. Po prostu rewelacja.

jesli nie pasuje Ci brud na placach zabaw dla dzieci to nie prowadz tam swojego dziecka i tyle. A na polu za miastem też może wpaść w gówno ;)

i też ciekawi mnie, gdzie Ci, którzy mówią, że na 100 rodzin na Niemcewicza 99 to wieśniaki, mieszkają ? Chyba nie w Łomży, bo tu pewnie nie ma apartamentów, dla ludzi z taką "KLASĄ" jaką ma np. adamus ;]

Poniosło mnie troche ale niech kobieta nie chrzani na forum tylko zwraca sie do zainteresowanego. Niemam dziecka mam za to psa i nigdy nie pozwalam wejsc mu na plac zabaw.

BRAWO TEMU PANU

Kolejny pies w piaskownicy. Sprawdźcie czy to nie wasz krzykacze.

Jakaś zakompleksiona wesz wezwała dzis jak widac ratusz-taxi na niemcewicza, jak jestes taka odważna-ny to podejdz i powiedz co ci na sumieniu lezy.

Przede wszystkim forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie tak jak zrobiła to Majorka011 i nie widzę w tym żadnego problemu...

a po drugie co racja to racja: piaskownica jest dla dzieci a nie psów!
I nie mówcie, że mogła ona podejść i załatwić sprawę od razu, bo w dzisiejszych czasach strach jest zwrócić uwagę komukolwiek, żeby nie dostać wiązanki albo nie daj Boże nie zostać pobitym, szturchniętym ( nie tylko na Niemcewicza). Z tego co przeczytałam rzecz dzieje się późnymi wieczorami, co bardziej sprzyja niemiłej atmosferze i ,,kozaczeniem,, jakże ,,męskich,, chłopaczków zwłaszcza wśród kolegów, bo jak to być może, żeby jakaś kobieta zwróciła mu uwagę w jego towarzystwie...

"zeby nie dostać wiązanki"? to jak z niej/go taki kozak zeby po ratusz- taxi dzwonić to powinna/nien tez miec ryj zeby komus przygadać. Pies na smyczy, nie łaził po pisakownicy, ale hrabiemu/ hrabiance przeszkadzało najwyraźniej.

Ja ci powiem tak majorka , wes sie uspokoj i nie wyzywaj ludzi od debili .
Tylko na forum potrafisz glosno krzyczec?
Dlaczego nie podejdziesz i zwrócisz uwagi? (na 100% napiszesz ze ktos cie zwyzywa, **** zwyzywa , nigdy tego nie zrobilas wiec lepiej tego nie pisz bo sie osmieszysz)
Jak to fajnie jak sasiadka z bloku obok donosi na osoby ktore mija codziennie na ulicy , widuje w sklepie , nie wstyd ci ?
Wes kobieto wyjdz sie przewietrz a nie siedzisz i zakładasz durne tematy ze ci pies napierdolił do piaskownicy , to ty idz i walnij kope do "konkurencyjnej" piaskownicy bloku obok a co !

a i zapomniałem dopisać : za pierwszy post jezeli ten ktosiek cie pozwie do sadu za publiczne zniesławienie dostaniesz dobrze po pupie ...
Jak czytam te forum to żal za dupe ściska jakie ludzie tematy zakładaja...

cytat "Co do wieśniaków to wolę z dzieckiem wyjechać poza miasto ponieważ dziecko spokojnie biega po trawie i w żadne gówno nie wpadnie."

A jak wpadnie w krowiane ? to wieksze niz psia :D

sasiadka donosi?na co?ze twoj pies lata sobie bez smyczy i kaganca i stanowi zagrozenie?malo masz przykladow gdy super potulny i spokojny piesek pogryzl dziecko???sranie,szczanie w piaskownicy?za to powinno byc 500 bez zbednych dyskusji.paszczura na smycz, w kaganiec i zdala od miejsc dla niego nieprzeznaczonych.to ze sypiasz ze swoim pupilem nie znaczy ze jestes przyjacielem zwierzat,predzej o tym ze masz sklonnosci zoofilskie.wszystko ma swoje miejsce w swiecie,czlowiek i zwierze.skonczonym idiotyzmem jest "uczlowieczanie" zwierzat przez trzymanie ich w srodowisku calkowicie im nie sprzyjajacym(np.bloki).one mecza sie tu same a przy okazji nas.

co sie tyczy mlodziezy,my tez nia kiedys bylismy i nie oklamujmy sie ze bylismy inni.po prostu niedojrzali ludzie ktorych rozpiera energia.czesc z nich dorosnie i sie ustatkuje, czesc pojdzie na straty.zawsze tak bylo.

tego typu zjawiska mozna zauwazyc i na francuskich podworkach ,gdy place zabaw sa tu rzadkoscia.postanowilam nie wypuszczac mojej corki na dwor, a jezeli przyszla z podworka(papa ja tam zaprowadzil) to predko pokazuje jej drzwi do lazienki -zeby umyla raczki

ok inaczej.. jakiś tydzień temu malowano pasy na Porucznika Łagody. Wiadomo - najpierw połowę i stawia się słupki na noc by następnego wieczoru pomalować drugą. Któregoś wieczoru wyszłam na balkon i widzę jak 2 chłopaczków w wieku ok. 20 lat przestawia słupki na stronę ,,niepomalowaną,, od tak dla żartu, by schować się w krzakach i widzieć jak zmotoryzowani muszą stanąć, wyjść, odstawić bądź wyrzucić słupki i jechać dalej.. Kiedy pojadą, chłopaczki wracają i odnawiają ,,żart,,. Na jeden ulicy mieszczą się trzy takie pasy... radość gówniarzy nie miała granic, gdy ktoś jechał prosto i musiał się zatrzymywać. Wyszłam, podeszłam, powiedziałam swoje... efekt? wybuch śmiechu, wyzwiska i ostentacyjne dalsze przestawianie słupków...

Tak więc.. owszem, kobieta mogła wyjść i powiedzieć swoje, ale czy to by coś dało? Jeśli tu piszę to być może dlatego, że ma nadzieję, iż znajdą się inni podobnie myślący i w jakiś sposób toaleta zwierząt w piaskownicy się skończy? może potrzebuje wsparcia? a nie wyzwisk i besztania przez osoby, dla których problemu nie ma, boo może na ich osiedlach takich sytuacji nie ma albo nie mają dzieci czy też psów/kotów itd itp.

ps. nie popieram tytułu postu, ale sprawę tak

skoro napisala to zeby prosic o pomoc to moze jeszcze mlodziez z niemcewicza jej udzieli? w podziece za to ze ich tak słodko nazwala w temacie ! Uważam, że jeśli chciała zaapelować o pomoc, albo zmiane zachowania, to na samym wstępie zaprzepascila powodzenie tej 'akcji'. Chcąc innym wytknąć niekulturalne zachowanie, sama zachowala sie niekulturalnie, także powodzenia jej ;p

nie rozmawiam na glupie tematy ciagnace sie miesiacami
jezeli lomzyniacy nie potrafia odpowiednio odniesc sie do danego problemu, to trudno, strata czasu
zyjcie w psim gownie cale zycie

czesc z nich dorosnie i sie ustatkuje, czesc pojdzie na straty.zawsze tak bylo.

I na tym należałoby zakończyć ten temat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org