Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debilna młodzież z Niemcewicza |
Debile konkretnie z Niemcewicza 6 wyprowadzają psa na plac zabaw dla dzieci i jakby tego było mało po kolei oddają na tej piaskownicy mocz!!!! Kretynie w podkoszulku z numerem nasraj sobie do łóżka i niech twój pies też sra ci codziennie w jadalni sypialni i gdzie będzie miał ochotę. Czy ty niedorozwoju nie potrafisz zrozumieć że ludzie tam wychodzą z małymi dziećmi !!!!!!! Czy masz aż taki cholerny niedorozwój że nie potrafisz przeczytać tabliczki z napisem zakaz wprowadzania zwierząt!!!!! Mam nadzieję że jak doczekasz kiedyś dziecka to ona również będzie taplało się w gównach psów sąsiadów. To nie jest pierwszy raz następnym razem zrobię zdjęcia i zamieszczę na forum ogólnym, co więcej wyślę je do wszystkich instytucji porządkowych, może jak zapłacisz to zrozumiesz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debilna młodzież z Niemcewicza |
tak sie dzieje nie tylko na Niemcewicza, to ogolno-swiatowe zjawisko, a Te kobiety , ktore nie moga posiadac wlasnego dziecka, maja pieska
|
|
Ja swojego dziecka nie wysadzam aby załatwiło się do piaskownicy.
|
|
pod murkiem
|
|
jak raz wpadnie to sie nauczy i zacznie bać, wtedy sie podporządkuje
|
|
BUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBUHEHEHHEHEEHHHEHEHHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
Ale po co piszesz o tym tutaj zamiast podejsc do niego i mu to powiedziec lub po prostu zawiadomic straz miejska... Od czegos w koncu sa.... Co ci da ze napiszesz o tym tutaj? _____________________________________________________
|
|
W blokach mieszkają Wieśniaki...
|
|
ludzie litosci!!! takie rzeczy zalatwia sie w realu a nie na forum. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ja Ci się nie podoba to po co czytasz kaligulik? Wyluzuj.
|
|
dajcie sie dziewczynie wyzalic jak nie ma do kogo, moze Jej troche ulzy takie sprawy to w real a jak bedzie pyskowal to po meza no chyba ze go nie ma to juz inna bajka zostaje wyplakiwanie na forum
|
|
jakby do niego podeszla to by dostała pewnie niezłą wiązankę (oby tylko). trzeba było zrobić fotki wezwać straż wiejską i tyle. a w realu tego nie załatwi bo w łomży nie ma reala, jedynie biedronki , kaufland, lidl i stokrotka ;P
|
|
Majorka011 ogarnij sie po pierwsze to ty jestes debilna bo co ci to dalo ze to napisalas takie rzeczy zalatwia sie w realu na poczatku mozesz podejsc i powiedziec zeby ten ktos tego nie robil a po drugie pisz o konkretnej osobie a nie ze mlodziez z niemcewicza jest debilna (chodzi o tytul watku)
|
|
ale młodzież z niemcewicza W WIEKSZOSCI jest debilna ;] ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Ostatnio widziałam z balkonu sytuację taką: dwie dziewczynki (około 7-9lat) przyszły na plac zabaw z psami (niewielkie, ale szczekające na małe dzieci). Dziewczynki bawiły się z tymi psami: psy zjeżdżały ze ślizgawki, dziewczynki je łapały, huśtały psy na huśtawkach, itp. Na placu zabaw było 6 matek z małymi dziećmi, żadna dziewczynkom nie zwróciła uwagi, mimo, że psy szczekały na ich małe dzieci. Jeśli obawiały się zwrócić uwagę dziewczynkom w takim wieku, to nie dziwię się, że inni nie zwracają starszym. Aczkolwiek nie popieram takiego zachowania.
|
|
Autor: z_2013 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-05-10 02:41 W blokach mieszkają Wieśniaki... a co z kroili cię i lizałeś im byty hahah wieśniaku dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
zakup wiatrówkę
|
|
fakt gnojom się nudzi ale po kiego h*uja pisac o tym na forum durna babo. Przyje b ał bym tobie i tym szczylom na raz i za to samo za bezmyślność. nie masz mordy tylko klawiaturę, promocja na neostradę powrócila na rynek?
|
|
Zwrócić uwagę takiemu dziecku(choćby robiło nie wiadomo co)= kłótnia z matką lub ojcem tego dziecka, także nikt im uwagi nie zwraca bo od tego mają swoich rodziców.
|
|
Ominę niektóre wypowiedzi ponieważ nie warto ich komentować. Co do reszty Dlatego sprawę poruszyłam na forum że może któryś z idiotów przeczyta i się zastanowi nad swoim zachowaniem Po drugie Straż Miejska pracuje tylko do godziny 16. Po trzecie Policja nigdy nie ma wolnych radiowozów aby podjechać w tak błahej sprawie. Po trzecie jeżeli jesteście tacy odważni to wyjdźcie to 3 albo 4 19 - 20 latków o 22 i jeszcze powiedzcie aby zabrali psa z piaskownicy. Słyszałam lepsze wiązanki jakie leciały z bardziej błahych powodów. Pisałam konkretnie o tych którzy wyprowadzają psy do piaskownicy i sami się tam załatwiają. Nikogo poza nimi nie miałam zamiaru urazić.
|
|
skoro są 'debilni' to uważasz, że czytają piepszone forum ? debilne ;p po za tych chamstwem jest okreslanie w ten sposób " mlodziezy z niemcewicza 6" bo moze mieszkają tutaj młodzi ludzie mniej debilni od tych ktorzy osikali pisakownice i od Ciebie ? zastanów się, bo to w jaki sposob to napisalas i w ogole ze to napisałas na tym forum jest nie wiele mniej debilne od tych 19-20 latków. Bo ich nie zmienisz pisaniem na forum, Skoro Ci tak przyszkadza to odezwij sie do nich, a nie taka odwazna tutaj piszesz i odgrazasz sie ze 'nastepnym razem bla bla bla" było to zrobić odrazu, na cud czekasz kobieto? litosci;p Chamstwem jest to co ci osobnicy robią, ale nie w porzadku jest tez uzwananie wszystkich z tej ulicy za takich;]
|
|
Na 100 rodzin w blokach na Niemcewicza 99 to wieśniaki :) Nie piszę tu swej opinii, jeno podaje fakty :) Pozdrawiam.
|
|
Pierdolicie na psy a koty to gdzie walą pod krzaczek?? Do piaskownicy częściej niż psy.
|
|
Zgadzam sie z Majorka011 wszyscy tacy odwazni a ktory by z nich w rzeczywistosci poszedl a adamus tez ma racje tam nie ma "normalnej mlodziezy" sa moze sporadyczne wyjatki a tak to globalna wioska
|
|
na Niemcewicza wioska???? a Ty gdzie mieszkasz Fado???
|
|
fado i adamus zapewne boja się przechodzić przez Niemcewicza wypisują na forum bo głośno tego na osiedlu nie powiedzą ciekawe jeszcze dołącze do tego majorkę leszcze bananowcy dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
właśnie przeczytałam ten wątek ..... i po pierwsze nawet jeśli takowa młodzież jest to bardzo brzydkim określeniem jest jakiego użyła Majorka011 , wybacz ale nie jest to dobra opcja walki z takimi zachowaniami . Po drugie 23Emilka jeśli pies wychowuje się z dziećmi to nie zrobi im krzywdy , szczekanie nie oznacza że pies jest wściekły sama mam psa i wiem ze mimo iż szczeka nigdy nikomu nie zrobił krzywdy . Po trzecie więcej zarazków jest w tych piaskownicach i nie przesadzajmy nie bądźmy tacy sterylni ...... widać ze jest masa ludzi , którzy nienawidzą zwierząt - straszne , pies jest najlepszym przyjacielem człowieka !!!!!! Żal mi tych , którzy tego nie rozumieją .....
|
|
To kur... debilu posadz bachora na środku pokoju nasyp piachu i niech sie bawi sterylnie. Tyle dzieci sie wychowało na piaskownicy z psimi odchodami i nikt z tego powodu niezszedł. W klatkę bacha zamknij i chuchaj co by mu sie nic nie stało!
|
|
Taaa a więc dalej niech wprowadzają psy do piaskownicy niech tam się wypróżniają a dzieci niech robią babki z psiej kupy. Dr Still masz dziecko? a może jeszcze nie, ale jeśli już się pojawi to zmieni się Twój pogląd. Faktem jest, że nie ma wyznaczonych miejsc do wyprowadzania psów, bo ktoś to musiałby sprzątać, a najlepiej to łopatka, foliowa torebeczka i bam psią kupę pupilka do kosza. Jakby tak każdy robił to byłoby ok ale ja się raczej już wypowiadać nie będę. Mój pies załatwiał się przeważnie w krzaczkach ale zdarzyło się, że nie tylko :/ ale nigdy ! nigdy w piaskownicy. Trzeba trochę pojęcia i rozumu. Dr Still Hummer "posadz bachora na środku pokoju nasyp piachu i niech sie bawi sterylnie..Tyle dzieci sie wychowało na piaskownicy z psimi odchodami i nikt z tego powodu niezszedł." - to akurat słaby argument. Piaskownice są dla dzieci a nie psich pupilków pań, które sobie yorki pokupowały bo modne i nie dla piesków barczystych bezmózgów, którzy myślą, że amstaff albo inny pitbul może srać gdzie mu się podoba. Trochę wyobraźni ludzie.
|
|
A do "Kinga_79 która pisze: Po trzecie więcej zarazków jest w tych piaskownicach i nie przesadzajmy nie bądźmy tacy sterylni ...... widać ze jest masa ludzi , którzy nienawidzą zwierząt - straszne , pies jest najlepszym przyjacielem człowieka !!!!!! Żal mi tych , którzy tego nie rozumieją ....." Ja kocham zwierzęta i przyznaję rację, pies najlepszym przyjacielem człowieka ale mam też przyjaciół wśród ludzi hehe ale to nie znaczy, że mam im pozwolić nafajdać tam gdzie stoją i pozwolić mojemu dziecku się w tym grzebać a jak kochasz swojego zwierzaka to po nim sprzątaj, sam tego nie zrobi a załatwić się pójdzie tam gdzie go zaprowadzisz...musi to być piaskownica? pies to nie kot, nie potrzebuje gigantycznej kuwety z piaskiem.
|
|
gutek myślę że przesadzasz , mieszkam już 11 lat w Łomży i mam tyle lat psa i również mam dziecko , nie widziałam jeszcze żeby pies załatwiał się do piaskownicy !!!!! A poza tym skąd wiesz czy nie sprzątam , dlaczego wszystkich wrzucacie do jednego worka skoro widziała ta Pani ze pies się załatwił to już wszystkich właścicieli psów trzeba zbesztać !!!!
|
|
cyt. "ale mam też przyjaciół wśród ludzi hehe ale to nie znaczy, że mam im pozwolić nafajdać tam gdzie stoją i pozwolić mojemu dziecku się w tym grzebać a jak kochasz swojego zwierzaka to po nim sprzątaj, sam tego nie zrobi a załatwić się pójdzie tam gdzie go zaprowadzisz...musi to być piaskownica?" wiesz najlepiej to pozabijać zwierzęta , powycinać drzewa zniszczyć całą przyrodę bo PAN CZŁOWIEK wychodzi na podwórko
|
|
Re: Debil wyprowadzający psa do piaskownicy |
Autor: Dr Still Hummer (---.elomza.pl) Data: 23-05-10 22:07 To kur... debilu posadz bachora na środku pokoju nasyp piachu i niech sie bawi sterylnie. Tyle dzieci sie wychowało na piaskownicy z psimi odchodami i nikt z tego powodu niezszedł. W klatkę bacha zamknij i chuchaj co by mu sie nic nie stało! Na pewno nie posadzę dziecka pośrodku psich kup i nie powiem skarbie baw się dobrze. Poza tym poczytaj sobie o chorobach odzwierzęcych którymi dzieci zarażają się właśnie od odchodów. Poczytaj ja te dzieci cierpią i że te choroby leczy się latami. Wówczas może zrozumiesz dlaczego do piaskownicy 5m x 5m nie powinno się wprowadzać psów. Czy właściciele psów którzy po nich nie sprzątają chcieliby aby ktoś im pod okno albo na balkon przychodził się załatwiać ? Autor: Kinga_79 (---.elomza.pl) Data: 24-05-10 09:21 wiesz najlepiej to pozabijać zwierzęta , powycinać drzewa zniszczyć całą przyrodę bo PAN CZŁOWIEK wychodzi na podwórko Nie Kinga nikt nie każe ci wybijać zwierząt ani wycinać drzew tylko to jest prośba o uszanowanie tak niewielkiego terenu jaki zajmują place zabaw dla dzieci. Bo one są konkretnie przeznaczone dla dzieci a nie dla zwierząt. Przy Twoim skrajnym nastawieniu strach nawet poprosić abyś sprzątała po swoim psie. Jeszcze rączki się ubrudzą. Ale dzieci cóż niech się bawią. Autor: Kinga_79 (---.elomza.pl) Data: 23-05-10 22:01 Po drugie 23Emilka jeśli pies wychowuje się z dziećmi to nie zrobi im krzywdy , szczekanie nie oznacza że pies jest wściekły sama mam psa i wiem ze mimo iż szczeka nigdy nikomu nie zrobił krzywdy . Kinga to czy twój pies gryzie czy nie ja mam testować na sobie czy na dziecku ? Co do sprzątania po psach najlepiej to było widoczne jak śnieg opadał. Nie było gdzie nogi postawić aby w gówno nie wejść. W Łomży tylko jeden raz na Kołłątaja widziałam kobietę która sprzątała po swoim psie. Proszę niech każdy innego zdania wyjdzie dziś na podwórko i policzy ile ludzi sprząta po psach. Co do wieśniaków to wolę z dzieckiem wyjechać poza miasto ponieważ dziecko spokojnie biega po trawie i w żadne gówno nie wpadnie.
|
|
|
baaaaaaaaaaardzo pouuuuuuuuuuuuuuuuuuuczajaaaaaaaaaaaaca notka
|
|
cyt Kinga_79 "A poza tym skąd wiesz czy nie sprzątam , dlaczego wszystkich wrzucacie do jednego worka..." - no to się pytam, sprzątasz?? Pies w bloku to pomyłka, teraz to wiem gdy już nie mam psa, jest teraz w o wiele lepszych rękach ma gdzie biegać, załatwiać swoje potrzeby i nie jest tylko kanapowcem który przewraca się z kąta w kąt, nie wychodzi na dwór trzy razy dziennie bo akurat jest ktoś w domu i może poświęcić mu czas. Jeśli jednak ten pies już jest w bloku to trzeba się zająć nim tak, żeby nie srał i nie lał do piaskownicy i żeby psie kupy nie walały się po chodnikach a na wiosnę gdy śnieg topnieje miło byłoby nie widzieć psich klocków co krok. Kinga nikt nie pisze źle o zwierzętach i niszczeniu przyrody, gdzie pan psa wyprowadzi tam pies naleje, chyba że biega bez smyczy a to jest wina tylko człowieka, właściciela psa. Stąd ta dyskusja, trzeba myśleć gdzie się psa wyprowadza. A co do przyrody Kinga, piękny widok tam klocek, tu klocek i slalom gigant, żeby nie wdepnąć. Po prostu rewelacja.
|
|
jesli nie pasuje Ci brud na placach zabaw dla dzieci to nie prowadz tam swojego dziecka i tyle. A na polu za miastem też może wpaść w gówno ;)
|
|
i też ciekawi mnie, gdzie Ci, którzy mówią, że na 100 rodzin na Niemcewicza 99 to wieśniaki, mieszkają ? Chyba nie w Łomży, bo tu pewnie nie ma apartamentów, dla ludzi z taką "KLASĄ" jaką ma np. adamus ;]
|
|
Poniosło mnie troche ale niech kobieta nie chrzani na forum tylko zwraca sie do zainteresowanego. Niemam dziecka mam za to psa i nigdy nie pozwalam wejsc mu na plac zabaw.
|
|
BRAWO TEMU PANU
|
|
Kolejny pies w piaskownicy. Sprawdźcie czy to nie wasz krzykacze.
|
|
Jakaś zakompleksiona wesz wezwała dzis jak widac ratusz-taxi na niemcewicza, jak jestes taka odważna-ny to podejdz i powiedz co ci na sumieniu lezy.
|
|
Przede wszystkim forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie tak jak zrobiła to Majorka011 i nie widzę w tym żadnego problemu... a po drugie co racja to racja: piaskownica jest dla dzieci a nie psów! I nie mówcie, że mogła ona podejść i załatwić sprawę od razu, bo w dzisiejszych czasach strach jest zwrócić uwagę komukolwiek, żeby nie dostać wiązanki albo nie daj Boże nie zostać pobitym, szturchniętym ( nie tylko na Niemcewicza). Z tego co przeczytałam rzecz dzieje się późnymi wieczorami, co bardziej sprzyja niemiłej atmosferze i ,,kozaczeniem,, jakże ,,męskich,, chłopaczków zwłaszcza wśród kolegów, bo jak to być może, żeby jakaś kobieta zwróciła mu uwagę w jego towarzystwie...
|
|
"zeby nie dostać wiązanki"? to jak z niej/go taki kozak zeby po ratusz- taxi dzwonić to powinna/nien tez miec ryj zeby komus przygadać. Pies na smyczy, nie łaził po pisakownicy, ale hrabiemu/ hrabiance przeszkadzało najwyraźniej.
|
|
Ja ci powiem tak majorka , wes sie uspokoj i nie wyzywaj ludzi od debili . Tylko na forum potrafisz glosno krzyczec? Dlaczego nie podejdziesz i zwrócisz uwagi? (na 100% napiszesz ze ktos cie zwyzywa, **** zwyzywa , nigdy tego nie zrobilas wiec lepiej tego nie pisz bo sie osmieszysz) Jak to fajnie jak sasiadka z bloku obok donosi na osoby ktore mija codziennie na ulicy , widuje w sklepie , nie wstyd ci ? Wes kobieto wyjdz sie przewietrz a nie siedzisz i zakładasz durne tematy ze ci pies napierdolił do piaskownicy , to ty idz i walnij kope do "konkurencyjnej" piaskownicy bloku obok a co !
|
|
a i zapomniałem dopisać : za pierwszy post jezeli ten ktosiek cie pozwie do sadu za publiczne zniesławienie dostaniesz dobrze po pupie ... Jak czytam te forum to żal za dupe ściska jakie ludzie tematy zakładaja...
|
|
cytat "Co do wieśniaków to wolę z dzieckiem wyjechać poza miasto ponieważ dziecko spokojnie biega po trawie i w żadne gówno nie wpadnie." A jak wpadnie w krowiane ? to wieksze niz psia :D
|
|
sasiadka donosi?na co?ze twoj pies lata sobie bez smyczy i kaganca i stanowi zagrozenie?malo masz przykladow gdy super potulny i spokojny piesek pogryzl dziecko???sranie,szczanie w piaskownicy?za to powinno byc 500 bez zbednych dyskusji.paszczura na smycz, w kaganiec i zdala od miejsc dla niego nieprzeznaczonych.to ze sypiasz ze swoim pupilem nie znaczy ze jestes przyjacielem zwierzat,predzej o tym ze masz sklonnosci zoofilskie.wszystko ma swoje miejsce w swiecie,czlowiek i zwierze.skonczonym idiotyzmem jest "uczlowieczanie" zwierzat przez trzymanie ich w srodowisku calkowicie im nie sprzyjajacym(np.bloki).one mecza sie tu same a przy okazji nas.
|
|
co sie tyczy mlodziezy,my tez nia kiedys bylismy i nie oklamujmy sie ze bylismy inni.po prostu niedojrzali ludzie ktorych rozpiera energia.czesc z nich dorosnie i sie ustatkuje, czesc pojdzie na straty.zawsze tak bylo.
|
|
tego typu zjawiska mozna zauwazyc i na francuskich podworkach ,gdy place zabaw sa tu rzadkoscia.postanowilam nie wypuszczac mojej corki na dwor, a jezeli przyszla z podworka(papa ja tam zaprowadzil) to predko pokazuje jej drzwi do lazienki -zeby umyla raczki
|
|
ok inaczej.. jakiś tydzień temu malowano pasy na Porucznika Łagody. Wiadomo - najpierw połowę i stawia się słupki na noc by następnego wieczoru pomalować drugą. Któregoś wieczoru wyszłam na balkon i widzę jak 2 chłopaczków w wieku ok. 20 lat przestawia słupki na stronę ,,niepomalowaną,, od tak dla żartu, by schować się w krzakach i widzieć jak zmotoryzowani muszą stanąć, wyjść, odstawić bądź wyrzucić słupki i jechać dalej.. Kiedy pojadą, chłopaczki wracają i odnawiają ,,żart,,. Na jeden ulicy mieszczą się trzy takie pasy... radość gówniarzy nie miała granic, gdy ktoś jechał prosto i musiał się zatrzymywać. Wyszłam, podeszłam, powiedziałam swoje... efekt? wybuch śmiechu, wyzwiska i ostentacyjne dalsze przestawianie słupków... Tak więc.. owszem, kobieta mogła wyjść i powiedzieć swoje, ale czy to by coś dało? Jeśli tu piszę to być może dlatego, że ma nadzieję, iż znajdą się inni podobnie myślący i w jakiś sposób toaleta zwierząt w piaskownicy się skończy? może potrzebuje wsparcia? a nie wyzwisk i besztania przez osoby, dla których problemu nie ma, boo może na ich osiedlach takich sytuacji nie ma albo nie mają dzieci czy też psów/kotów itd itp. ps. nie popieram tytułu postu, ale sprawę tak
|
|
skoro napisala to zeby prosic o pomoc to moze jeszcze mlodziez z niemcewicza jej udzieli? w podziece za to ze ich tak słodko nazwala w temacie ! Uważam, że jeśli chciała zaapelować o pomoc, albo zmiane zachowania, to na samym wstępie zaprzepascila powodzenie tej 'akcji'. Chcąc innym wytknąć niekulturalne zachowanie, sama zachowala sie niekulturalnie, także powodzenia jej ;p
|
|
nie rozmawiam na glupie tematy ciagnace sie miesiacami jezeli lomzyniacy nie potrafia odpowiednio odniesc sie do danego problemu, to trudno, strata czasu zyjcie w psim gownie cale zycie
|
|
czesc z nich dorosnie i sie ustatkuje, czesc pojdzie na straty.zawsze tak bylo. I na tym należałoby zakończyć ten temat. _________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |