Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża-Poznań PKS? |
Witajcie!Prosze pomozcie czy istnieje jakas mozliwosc zeby dostac sie do poznania z łomży autobusem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża-Poznań PKS? |
tak, wystarczy zapłacic za bilet
|
|
no tak ale mowisz o polaczeniu z dworca PKS?jesli tak to prosze podaj jakis link czy cos bo ja nie moge tego znalezc
|
|
Taki link że trzeba iść na dworzec i zobaczyć jak pamiętam to na którymś z pierwszych stanowisk trzeba patrzyć, bilet kosztuje ok 50zl
|
|
Dziekuje.Patrzylam w internecie na odjazdy i nie ma tam docelowo do Poznania dlatego sie zdziwilam
|
|
Z Łomży nie ma do Poznania. Z tego co pamiętam to był taki autobus kiedyś z Zambrowa i Ostrołęki, przejrzyj ich rozkłady. Pozdrawiam
|
|
Ja, jak kiedyś jeździłem do Poznania na studia, to jechałem do Zambrowa na dworzec PKS, tam jest Biacomex i tam bilet do Poznania z Łomży kosztował 50zł. Autobus jedzie na Niemcy, wiec po trasie przez Poznań. Musisz zadzwonić i zapytać, albo pojechać. Adres: ul. Mazowiecka 2 18-300 Zambrów Email: zambrow@biacomex.pl Telefon: (086) 271 03 61 Godziny pracy: * pon. - pt. 8-17 * sob. 9-14
|
|
Międzynarodowe autobusy Eurolines jeżdżą też przez Łomżę i dalej przez Poznań. Z tego co słyszałem da się dojechac za 50 PLN. Co do szczegółów sprawdź na eurolines.pl
|
|
Z Zambrowa z przystanku na Białostockiej przy rondzie (w kierunku W-wy) zatrzymuje się autobus PKS Białystok relacji Białystok-Zielona Góra przez Poznań odjeżdża codziennie o 21:20.
|
|
Mogę Wam wszystkim polecić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesne i dobrze zlokalizowanego Hotel Poznań Włoski - Pracownia Badań Molekularnych Poznań , który oferuje wysoki standard pokoi i przepyszne śniadania. Co Wy sądzicie o ofercie tego hotelu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |