czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża-Poznań PKS?

Witajcie!Prosze pomozcie czy istnieje jakas mozliwosc zeby dostac sie do poznania z łomży autobusem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża-Poznań PKS?

tak, wystarczy zapłacic za bilet

no tak ale mowisz o polaczeniu z dworca PKS?jesli tak to prosze podaj jakis link czy cos bo ja nie moge tego znalezc

Taki link że trzeba iść na dworzec i zobaczyć jak pamiętam to na którymś z pierwszych stanowisk trzeba patrzyć, bilet kosztuje ok 50zl

Dziekuje.Patrzylam w internecie na odjazdy i nie ma tam docelowo do Poznania dlatego sie zdziwilam

Z Łomży nie ma do Poznania. Z tego co pamiętam to był taki autobus kiedyś z Zambrowa i Ostrołęki, przejrzyj ich rozkłady. Pozdrawiam

Ja, jak kiedyś jeździłem do Poznania na studia, to jechałem do Zambrowa na dworzec PKS, tam jest Biacomex i tam bilet do Poznania z Łomży kosztował 50zł. Autobus jedzie na Niemcy, wiec po trasie przez Poznań. Musisz zadzwonić i zapytać, albo pojechać.
Adres:
ul. Mazowiecka 2
18-300 Zambrów
Email: zambrow@biacomex.pl
Telefon: (086) 271 03 61
Godziny pracy:

* pon. - pt. 8-17
* sob. 9-14

Międzynarodowe autobusy Eurolines jeżdżą też przez Łomżę i dalej przez Poznań. Z tego co słyszałem da się dojechac za 50 PLN. Co do szczegółów sprawdź na eurolines.pl

Z Zambrowa z przystanku na Białostockiej przy rondzie (w kierunku W-wy) zatrzymuje się autobus PKS Białystok relacji Białystok-Zielona Góra przez Poznań odjeżdża codziennie o 21:20.

Mogę Wam wszystkim polecić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesne i dobrze zlokalizowanego Hotel Poznań Włoski - Pracownia Badań Molekularnych Poznań , który oferuje wysoki standard pokoi i przepyszne śniadania. Co Wy sądzicie o ofercie tego hotelu?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org