Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lomza.pl |
Czy szanowni forumowicze zauważyli jak pięknie zeszło powietrze z admina lomza.pl? Pamiętam jak go¶ć szalał z miesi±c temu, aż huczało i radio internetowe i chat i wielkie plany ......... a teraz co? Może kto¶ może temu komu¶ u¶wiadomić , że olewaj±c internautów w lomza.pl psuje wizerunek miasta. Zreszt± wzi±ł chyba za t± stronę pieni±dze? A może się mylę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lomza.pl |
Chyba jestem nie na czasie. Dopiero sie dowiedzialam, ze istnieje cos takiego, jak lomza.pl... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
evaa, jest to stronka naszego urzedu miasta (z tad wyskakuje ci 'um' w adresiku automatycznie). Nie wysilaj sie zbytnio serfujac przez ta witryne, w wiekrzosci jest w budowie (przez tak dlugo ze nie pamietam kiedy nie byla).
|
|
Z tego co wiem www.lomza.pl jest już od dawna. Nawet kiedy¶ rozmawiałem z facetem z UM ,bo była zakładka promuj±ca nasz± łomżyńsk± kalsę biznesow±. Firmy łomzyńskie miały dodawać swoje prezentacje do stronyi miało powstać co¶ w rodzaju wizytówki. Przesłałem wszelkie informacje, linkli, zdjęcia i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wniosek. Olewanie internautów i firm chc±cych promować się poprzez internet w Łomży. Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
|
Panie Macku jezeli tak bylo jak Pan mowi to prosze o informacje do kogo to trafilo. Bo stwierdzenie, ze "kiedy¶ rozmawiałem z facetem z UM" nic mi nie mowi. Prosze o przesylanie wszelkich matyerialow bezposrednio do mnie. Jezeli chodzi o strone <A HREF="http://www.bagdad.prv.pl " TARGET="_blank">http://www.bagdad.prv.pl</A> to jest ona umieszczona w katalogu linkow z Łomzy i o Łomży na stronie <A HREF="http://www.um.lomza.pl/linki/lomza5.php " TARGET="_blank">http://www.um.lomza.pl/linki/lomza5.php </A>. Kazda firma z Łomży posiadajaca strone w internecie moze takze umiescic swoj baner reklamowy na stronie biznesu w dziale Łomżyńskie Firmy w Internecie. Wyslalem wiele maili w tej sprawie min. do 4lomza.pl, speed.lomza.pl i nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Wynika z tego, ze jest male zainteresowanie promocja.
|
|
Bogu¶ Ta dyskusja , jako żywo, przypomina mi napełnianie dziurawej beczki. Nie wyobrażam sobie, jak na dłuższ± metę może funkcjonować miejska witryna oficjalna bez dostosowania do tego struktury organizacyjnej UM. Jeżeli jeste¶ społecznym webmasterem, to znaczy, że kto¶ z Twoich przełożonych w tej sprawie jest mocno zacofany. Jeżeli natomiast robisz to za pieni±dze, to odbywa się to z naruszeniem prawa, gdyż - jako radny- możesz się tego podj±ć jedynie w wyniku przetargu publicznego lub przynajmniej po oficjalnym powiadomieniu Komisji Rewizyjnej RM - jeżeli mozna Cię uznać za fachowca o niezast±pionych kwalifikacjach. Pozdrówka
|
|
Tadeuszu jako Radny masz pełn± możliwo¶c sprawdzenia na jakich zasadach to robię. Ponieważ jestem radnym już drug± kadencję to wiem co mogę a czego nie mogę robić jako radny. Ustawa tz. antykorupcyjna jest mi dobrze znana. Jezeli masz (lub kto¶ inny) jakie¶ watpliwo¶ci, zawsze mozna to zlecić Komisji Rewizyjnej do zbadania.
|
|
Bogu¶ Nie mam nawyków kontrolnych i nie będę się wcinał. W zdrowych warunkach jednak kto¶ powinien poinformować publicznie, że jest tak i tak, a nie stwarzać pole do domysłów. Sam przyznasz, że sprawa została załatwiona - jak zwykle - pod stolikiem pozdrawiam
|
|
Tadeusz nie moge sie z Toba zgodzic ze sprawa zostala zalatwiona pod stolem. Ja nic nie zalatwialem pod stolem, a takie postawienie przez Ciebie sprawy sugeruje, ze mam w tym jakis interes. Nie jest to prawda. Od poczatku chcialem, zeby miasto przejelo administrowanie domena lomza.pl, ale dzieki dzialaniu ludzi , ktorych dobrze znasz, zostalo to doprowadzone do tego, ze w tej chwili nie ma juz takiej mozliwosci. Mysle, ze wlasnie o to im chodzilo. Postawili na swoim. Jakie to prowincjonalne. Nie mam zadnego interesu w prowadzeniu serwisu www.lomza.pl. Robie to bo lubie. Calkiem dobrze moge to zostawic innym o niezast±pionych kwalifikacjach, ale czy zrobi± to lepiej? Czy beda wiedzieli o czym pisza? Dlaczego przez tyle lat nie robili tego lepiej? Czy ich wiedza merytoryczna z zakresu dzialania samorzadu bedzie taka jak moja? Bo zeby robic serwis samorzadowy, to oprocz wiedzy informatycznej trzeba miec doswiadczenie i wiedziec jak samorzad funkcjonuje od srodka. Poniewaz calkowicie zgadzam sie z Toba, ze ta dyskusja , jako żywo, przypomina napełnianie dziurawej beczki i nie bede jej dalej kontynuowal na forum. Pozdrawiam
|
|
Panowie takie s± fakty. - Jest wytryna lomza.pl - Jest osoba ,która to administruje - Jest wiele informacji na witrynie , lub będzie. Na to wszystko trzeba czasu. Jesli jedna osoba bawi się w takie sprawy, to z do¶wiadczenia wiem, że jest to czasochłonne zajęcie. Taka witryna jest niew±tpliwie potrzebna miastu. Problem w tym, że internauci nie maj± pojęcia ,że taka witrynka istnieje . Trzeba co¶ z tym zrobić . Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
|
Czy kto¶ wie, z jakich powodów zlikwidowano forum na lomza.pl? Niewygodne, czy po prostu nie warto wsłuchiwać się w głos lokalnej społeczno¶ci, bo do wyborów i tak kilka miesięcy?
|
|
Panie Boguslawie, Podoba mi sie plan miasta na stronie lomza.pl, mam jednak jedna mala prozbe, czy mozna umiescic rowniez jedna duza mape miasta (takiej wielkosci jak wszystkie zblizenia - kwadraty - polaczone). Dziekuje Lukasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |