poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lomza.pl

Czy szanowni forumowicze zauważyli jak pięknie zeszło powietrze z admina lomza.pl?

Pamiętam jak go¶ć szalał z miesi±c temu, aż huczało i radio internetowe i chat i wielkie plany ......... a teraz co?

Może kto¶ może temu komu¶ u¶wiadomić , że olewaj±c internautów w lomza.pl psuje wizerunek miasta. Zreszt± wzi±ł chyba za t± stronę pieni±dze? A może się mylę?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lomza.pl

Chyba jestem nie na czasie. Dopiero sie dowiedzialam, ze istnieje cos takiego, jak lomza.pl...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

evaa,
jest to stronka naszego urzedu miasta (z tad wyskakuje ci 'um' w adresiku automatycznie). Nie wysilaj sie zbytnio serfujac przez ta witryne, w wiekrzosci jest w budowie (przez tak dlugo ze nie pamietam kiedy nie byla).

Z tego co wiem www.lomza.pl jest już od dawna.

Nawet kiedy¶ rozmawiałem z facetem z UM ,bo była zakładka promuj±ca nasz± łomżyńsk± kalsę biznesow±. Firmy łomzyńskie miały dodawać swoje prezentacje do stronyi miało powstać co¶ w rodzaju wizytówki.

Przesłałem wszelkie informacje, linkli, zdjęcia i nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Wniosek. Olewanie internautów i firm chc±cych promować się poprzez internet w Łomży.

Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))

Panie Macku jezeli tak bylo jak Pan mowi to prosze o informacje do kogo to trafilo. Bo stwierdzenie, ze "kiedy¶ rozmawiałem z facetem z UM" nic mi nie mowi. Prosze o przesylanie wszelkich matyerialow bezposrednio do mnie. Jezeli chodzi o strone <A HREF="http://www.bagdad.prv.pl " TARGET="_blank">http://www.bagdad.prv.pl</A> to jest ona umieszczona w katalogu linkow z Łomzy i o Łomży na stronie <A HREF="http://www.um.lomza.pl/linki/lomza5.php " TARGET="_blank">http://www.um.lomza.pl/linki/lomza5.php </A>. Kazda firma z Łomży posiadajaca strone w internecie moze takze umiescic swoj baner reklamowy na stronie biznesu w dziale Łomżyńskie Firmy w Internecie.
Wyslalem wiele maili w tej sprawie min. do 4lomza.pl, speed.lomza.pl i nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Wynika z tego, ze jest male zainteresowanie promocja.

Bogu¶

Ta dyskusja , jako żywo, przypomina mi napełnianie dziurawej beczki. Nie wyobrażam sobie, jak na dłuższ± metę może funkcjonować miejska witryna oficjalna bez dostosowania do tego struktury organizacyjnej UM. Jeżeli jeste¶ społecznym webmasterem, to znaczy, że kto¶ z Twoich przełożonych w tej sprawie jest mocno zacofany. Jeżeli natomiast robisz to za pieni±dze, to odbywa się to z naruszeniem prawa, gdyż - jako radny- możesz się tego podj±ć jedynie w wyniku przetargu publicznego lub przynajmniej po oficjalnym powiadomieniu Komisji Rewizyjnej RM - jeżeli mozna Cię uznać za fachowca o niezast±pionych kwalifikacjach.

Pozdrówka

Tadeuszu
jako Radny masz pełn± możliwo¶c sprawdzenia na jakich zasadach to robię. Ponieważ jestem radnym już drug± kadencję to wiem co mogę a czego nie mogę robić jako radny. Ustawa tz. antykorupcyjna jest mi dobrze znana. Jezeli masz (lub kto¶ inny) jakie¶ watpliwo¶ci, zawsze mozna to zlecić Komisji Rewizyjnej do zbadania.

Bogu¶

Nie mam nawyków kontrolnych i nie będę się wcinał. W zdrowych warunkach jednak kto¶ powinien poinformować publicznie, że jest tak i tak, a nie stwarzać pole do domysłów. Sam przyznasz, że sprawa została załatwiona - jak zwykle - pod stolikiem

pozdrawiam

Tadeusz
nie moge sie z Toba zgodzic ze sprawa zostala zalatwiona pod stolem. Ja nic nie zalatwialem pod stolem, a takie postawienie przez Ciebie sprawy sugeruje, ze mam w tym jakis interes. Nie jest to prawda.
Od poczatku chcialem, zeby miasto przejelo administrowanie domena lomza.pl, ale dzieki dzialaniu ludzi , ktorych dobrze znasz, zostalo to doprowadzone do tego, ze w tej chwili nie ma juz takiej mozliwosci. Mysle, ze wlasnie o to im chodzilo.
Postawili na swoim. Jakie to prowincjonalne.
Nie mam zadnego interesu w prowadzeniu serwisu www.lomza.pl. Robie to bo lubie. Calkiem dobrze moge to zostawic innym o niezast±pionych kwalifikacjach, ale czy zrobi± to lepiej? Czy beda wiedzieli o czym pisza? Dlaczego przez tyle lat nie robili tego lepiej? Czy ich wiedza merytoryczna z zakresu dzialania samorzadu bedzie taka jak moja? Bo zeby robic serwis samorzadowy, to oprocz wiedzy informatycznej trzeba miec doswiadczenie i wiedziec jak samorzad funkcjonuje od srodka.
Poniewaz calkowicie zgadzam sie z Toba, ze ta dyskusja , jako żywo, przypomina napełnianie dziurawej beczki i nie bede jej dalej kontynuowal na forum.

Pozdrawiam

Panowie
takie s± fakty.

- Jest wytryna lomza.pl
- Jest osoba ,która to administruje
- Jest wiele informacji na witrynie , lub będzie.

Na to wszystko trzeba czasu. Jesli jedna osoba bawi się w takie sprawy, to z do¶wiadczenia wiem, że jest to czasochłonne zajęcie.

Taka witryna jest niew±tpliwie potrzebna miastu.

Problem w tym, że internauci nie maj± pojęcia ,że taka witrynka istnieje .

Trzeba co¶ z tym zrobić .

Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))

Czy kto¶ wie, z jakich powodów zlikwidowano forum na lomza.pl?
Niewygodne, czy po prostu nie warto wsłuchiwać się w głos lokalnej społeczno¶ci, bo do wyborów i tak kilka miesięcy?

Panie Boguslawie,
Podoba mi sie plan miasta na stronie lomza.pl, mam jednak jedna mala prozbe, czy mozna umiescic rowniez jedna duza mape miasta (takiej wielkosci jak wszystkie zblizenia - kwadraty - polaczone).
Dziekuje
Lukasz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org