Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klawiatura sterująca |
Witam! Przymierzam się do kupna klawiatury sterującej z prawdziwego zdarzenia,do tej pory używałem Akai LPK 25,po uzbieraniu odpowiedniej sumki przyszła pora na przesiadkę i tu pytanie do kogoś obeznanego w temacie-co wybrać-Akai MPK61,M-audio axiom61 czy M-audio prokeys sono 88?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klawiatura sterująca |
eeee ?
|
|
Człowieku-nie interesują mnie Twoje problemy emocjonalne,kompleksy czy upośledzenia psychiczne,które starasz sobie odbić na forum co widać od dłuższego czasu,skoro nie masz do powiedzenia nic konkretnego nie udzielaj się.to "eeee" miało znaczyć,że nie wiesz o co chodzi?Nie można zapytać kulturalnie?Klawiatura sterująca posiada klawisze(takie jak pianino,keyboard itp) podłącza się ją do np.komputera i za pomocą odpowiedniego programu można używać różnych banków dźwięków do gry,nagrywać i komponować,w moim przypadku produkować muzykę.
|
|
.... no ale żeby jedno zwykłe eee kogoś aż tak zdenerwowało ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Nie "eeee" mnie denerwuje tylko osoba,która to napisała.Nie szkoda życia tym trollom?
|
|
osobiscie posiadam M-audio prokeys 88 bardzo dobry produkt przedewszystkim przeznaczony dla PRO radze M-audio
|
|
ten ze swoim eee to tak jak ten debil na CB ze swoim beee, a może to ten sam
|
|
A M-audio Axiom? Bardzo fajny sprzęt,Prokeys nie posiada niestety padów co do produkcji jest cholernie przydatne,a pady w Akai podobno są słabe..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |