poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Klawiatura sterująca

Witam!
Przymierzam się do kupna klawiatury sterującej z prawdziwego zdarzenia,do tej pory używałem Akai LPK 25,po uzbieraniu odpowiedniej sumki przyszła pora na przesiadkę i tu pytanie do kogoś obeznanego w temacie-co wybrać-Akai MPK61,M-audio axiom61 czy M-audio prokeys sono 88?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Klawiatura sterująca

eeee ?

Człowieku-nie interesują mnie Twoje problemy emocjonalne,kompleksy czy upośledzenia psychiczne,które starasz sobie odbić na forum co widać od dłuższego czasu,skoro nie masz do powiedzenia nic konkretnego nie udzielaj się.to "eeee" miało znaczyć,że nie wiesz o co chodzi?Nie można zapytać kulturalnie?Klawiatura sterująca posiada klawisze(takie jak pianino,keyboard itp) podłącza się ją do np.komputera i za pomocą odpowiedniego programu można używać różnych banków dźwięków do gry,nagrywać i komponować,w moim przypadku produkować muzykę.

.... no ale żeby jedno zwykłe eee kogoś aż tak zdenerwowało ?

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Nie "eeee" mnie denerwuje tylko osoba,która to napisała.Nie szkoda życia tym trollom?

osobiscie posiadam M-audio prokeys 88 bardzo dobry produkt przedewszystkim przeznaczony dla PRO radze M-audio

ten ze swoim eee to tak jak ten debil na CB ze swoim beee, a może to ten sam

A M-audio Axiom? Bardzo fajny sprzęt,Prokeys nie posiada niestety padów co do produkcji jest cholernie przydatne,a pady w Akai podobno są słabe..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org