poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nawigacja Lark

Witam chciałem sie spytać czy są może mapy do nawigacji Lark 43.1 do ściągnięcia z neta?? Jeżeli tak to prosiłbym o pomoc. Może już ktos tak robił i wie jaka mapa najlepsza?? Z góry dziękuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nawigacja Lark

no niby najlepsza to automapa ale ja polecam garmina, a jak zapytasz wujka google to napewno wyskoczy ci z ciekawymi stronami z ktorych mozna pobrac najnowsze oprogramowanie

Auto mapa nie chodzi mi tzn jest komunikat że albo jest uszkodzona albo źle zarejestrowana nie wiem o co chodzi starałem się wszystko dobrze robic

up

the thruth tracker

http://hotfile.com/dl/34844954/507674d/MMTopLark642_2010Q1.rar.html

tu masz najnowsza

Na tym Larku automapa śmiga jak ta lala, pewnie coś źle zainstalowałeś.

baba1111 możesz powiedzieć z skąd siągnełas(es) mapę?? ja jakoś nie mam szczęscia :(

A u mnie w Larku po intensywnym czytaj wakacyjnym używaniu Auto Mapy z karty, nie mogę już w ogóle odpalić mapymap oryginalnej z Larka;(. Najgorsze jest to, że nawet odpada aktualizacja bo nie mam dostępu do numeru licencji....może ktoś miał taki problem?

hm, możesz spróbować napisać do sklepu hadron.pl - oni tam zajmują się intensywnie nawigacjami i tego typu sprawami... mają też spory wybór samych nawigacji, jak i map - Larków u nich akurat nie ma, ale może coś na ten temat wiedzą :)

W moim Larku AutoMapa śmiga ponad rok bez problemu.

witam
ja uzywam larka 43.2 z pol roku i jestem zadowolony. instaluje co jakis czas na karte pamieci automape jak sie tylko pojawi nowsza wesja osobiscie polecam am 6.5.0. radzi sobie z profilem dla ciezarowki bez problemu tylko trzeba racionalnie ustawic np. wysokosc 3.7m bo wekszosc wiaduktów w polsce jest zanizona.
tanui sprzet i dobry wszystko dziaola z sd.

A jaki ogólnie w praktyce jest Lark. Pytam się tych którzy mają lub mieli taką nawigację. Czy warto ją nabyć,bo właśnie przymierzam się do zakupu tylko większej 50.2

Lark jest warty swojej ceny.

panowie w Lomzy jest serwis LARKA! Naprawiaja na gwaracji wszystkie urzadzenia z calej polski.

jak wam cos nie dziala to sie do nich udajcie, za browara wszystko naprawia bo tam ostry kryzys :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org