Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nawigacja Lark |
Witam chciałem sie spytać czy są może mapy do nawigacji Lark 43.1 do ściągnięcia z neta?? Jeżeli tak to prosiłbym o pomoc. Może już ktos tak robił i wie jaka mapa najlepsza?? Z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nawigacja Lark |
no niby najlepsza to automapa ale ja polecam garmina, a jak zapytasz wujka google to napewno wyskoczy ci z ciekawymi stronami z ktorych mozna pobrac najnowsze oprogramowanie
|
|
Auto mapa nie chodzi mi tzn jest komunikat że albo jest uszkodzona albo źle zarejestrowana nie wiem o co chodzi starałem się wszystko dobrze robic
|
|
up _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
|
Na tym Larku automapa śmiga jak ta lala, pewnie coś źle zainstalowałeś.
|
|
baba1111 możesz powiedzieć z skąd siągnełas(es) mapę?? ja jakoś nie mam szczęscia :(
|
|
A u mnie w Larku po intensywnym czytaj wakacyjnym używaniu Auto Mapy z karty, nie mogę już w ogóle odpalić mapymap oryginalnej z Larka;(. Najgorsze jest to, że nawet odpada aktualizacja bo nie mam dostępu do numeru licencji....może ktoś miał taki problem?
|
|
hm, możesz spróbować napisać do sklepu hadron.pl - oni tam zajmują się intensywnie nawigacjami i tego typu sprawami... mają też spory wybór samych nawigacji, jak i map - Larków u nich akurat nie ma, ale może coś na ten temat wiedzą :)
|
|
W moim Larku AutoMapa śmiga ponad rok bez problemu.
|
|
witam ja uzywam larka 43.2 z pol roku i jestem zadowolony. instaluje co jakis czas na karte pamieci automape jak sie tylko pojawi nowsza wesja osobiscie polecam am 6.5.0. radzi sobie z profilem dla ciezarowki bez problemu tylko trzeba racionalnie ustawic np. wysokosc 3.7m bo wekszosc wiaduktów w polsce jest zanizona. tanui sprzet i dobry wszystko dziaola z sd.
|
|
A jaki ogólnie w praktyce jest Lark. Pytam się tych którzy mają lub mieli taką nawigację. Czy warto ją nabyć,bo właśnie przymierzam się do zakupu tylko większej 50.2
|
|
Lark jest warty swojej ceny.
|
|
panowie w Lomzy jest serwis LARKA! Naprawiaja na gwaracji wszystkie urzadzenia z calej polski. jak wam cos nie dziala to sie do nich udajcie, za browara wszystko naprawia bo tam ostry kryzys :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |