Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z tym basenem! |
Przeczytałem artykuł we Współczesnej i się ostro wkurzyłem. Basen to jakaś chałtura. Zjeżdżalnia nieczynna, sauna nieczynna, basen dla dzieci za głęboki. Tu artykuł: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100316/REG20/162354177 Przecież to parodia jakaś. W innych miastach nie słyszałem, żeby cokolwiek się psuło na basenie. Tylko ten nasz, jest jakiś trefny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z tym basenem! |
o ku.wa, chyba pęknę ze śmiechu.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jakis jełop koparką zalatwił rurę zjezdzalni jak śnieg wywozili
|
|
No rzeczywiście klątwę ktoś rzucił chyba na ten basen (wiadomo jakie były perypetie zanim jeszcze nawet został oddany do użytku po remoncie: problem z wykonaniem szafek, kłótnie z rodzicami, odwołanie dyrektorki). Po takim starcie nie mogło być inaczej. Teraz tylko czekać na nową pływalnię (miejmy nadzieję, że tym razem z prawdziwego zdarzenia), a tę niech w cholerę zamykają i będzie spokój przynajmniej i jeden powód mniej do wstydu dla miasta. Kolejny feler rozwalona rura koparką - załamka. A śnieg by sobie spokojnie sam stopniał przecież chyba nikomu nie przeszkadzał leżąc z tyłu basenu! Lepiej już mogli odśnieżyć bieżnię przy boisku coby sobie ludzie mogli pobiegać w normalny sposób. Ale farsa! P.S. Karnetów dalej nie można wykupić!!! Basen czynny od lutego, z początkiem marca nastąpiła zmiana cennika (m.in. korzystniejsze ceny karnetów, bo to co wcześniej proponowali to był żart chyba jakiś) i co mamy w tej chwili - nic. Biorąc pod uwagę sposób w jaki ta "pływalnia" funkcjonuje, absolutnie nie do przyjęcia jest poziom cen, które sobie życzą. Już może czas na jakieś wnioski (panie dyr MOSiR, panie prezydencie i cała świta nadworna) po prawie dwóch miesiącach (kompromitującego) działania Rozpacz
|
|
Popieram Cię - Leomessi10 , co do kompromitacji to MOSiR nic konkretnego nie zrobił siedzą kasę biorą i mają wszystkich w d...e i zawsze jest jedna odpowiedż ,,niedługo będzie zrobione". Zatrudniają ludzi niekompetentnych szkoda gadać...
|
|
ten basen to żenada. Poszłam o godz. 8 wieczorem, w kolejce stałam 20 minut,bo okienko (dla wychodzących i wchodzących jedno!) obsługiwała jedna pani. Atrakcje zostały pozakręcane o godzinie 9 pomimo,że basen jest czynny do godziny 9:30. Wjechała kobieta z maszyną sprzątająca,a wzrok ratowników mówił jedno :"Wyp....ć". Cała Łomża....
|
|
mystery: ciekawe kiedy tyle sie naczekałaś. Najlepiej narzekać . Nie jest źle. Gdyby mogło być to by NAPEWNO było lepiej. Cieszcie że wogole macie ..gr
|
|
Nowemu basenowi można wiele zarzucić.. Firma odpowiedzialna za jego wykonanie łagodnie mówiąc nie spisała się. Jedno mi się podoba na tym basenie jest czyściutko, w porównianiu np. do zambrowa
|
|
czysto jest i to bardzo co do tego nie ma watpliwosci ale kto slyszal o tym zeby udowadniac pokrewienstwo pani w kasie przy zakupie biletu rodzinnego? do zambrowa jedzie sie w 5 osob kupuje rodzinny bez zbednego gadania a tutaj? lekka przesada
|
|
z rodzinnymi też robią problemy.... ostatnio nie chciała mnie wpuścić z młodszym bratem na basen bo: 1)nie mam 18 lat (kończę 18 w wakacje) i nie mogę wejść z młodszym bratem 1) mały(8 l.) nie miał legitymacji więc nie przysługiwał mu bilet ulgowy(dla każdego do 18l z legitymacją do 26roku życia...) pani pracuje tak trochę jak by urządzała strajk włoski...
|
|
ratownik na basenie nakazal plywanie zabka,!!!!!!!!!! srtasznie mi ciezko, poniewaz plywac' nauczylam sie -pieskiem
|
|
ale jaja... jak powiedział by Pan Edzio z Kiepskich.
|
|
Ja byłam wczoraj (niedziela) około 20. Rzeczywiście, na małym basenie natrysk(nie wiem jak to określić) i grzybek były wyłączone. No ale sorry, było moze 10 osób - ja z przyjaciółką i jakichś 8 facetów w róznym wieku ale przynajmniej 16 lat. To po co te "atrakcje" na małym basenie mają byc czynne?? A w Zambrowie z tego co pamietam tez jest jedna Pani obsługująca jednocześnie wchodzących i wychodzących... Tak jak i w Łomży. Basen jest raczej czysty, moim zdaniem jest zbyt mało przebieralni - 2 tylko... I nie zauważyłam żadnych zabawek dla Maluchów - deski do pływania, jakieś rękawki, gąbki takie do pływania. Nie wiecie nic na ten temat ?? Więcej zastrzeżeń nie mam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |