poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co z tym basenem!

Przeczytałem artykuł we Współczesnej i się ostro wkurzyłem. Basen to jakaś chałtura. Zjeżdżalnia nieczynna, sauna nieczynna, basen dla dzieci za głęboki.

Tu artykuł:
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100316/REG20/162354177

Przecież to parodia jakaś. W innych miastach nie słyszałem, żeby cokolwiek się psuło na basenie. Tylko ten nasz, jest jakiś trefny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co z tym basenem!

o ku.wa, chyba pęknę ze śmiechu.)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

jakis jełop koparką zalatwił rurę zjezdzalni jak śnieg wywozili

No rzeczywiście klątwę ktoś rzucił chyba na ten basen (wiadomo jakie były perypetie zanim jeszcze nawet został oddany do użytku po remoncie: problem z wykonaniem szafek, kłótnie z rodzicami, odwołanie dyrektorki). Po takim starcie nie mogło być inaczej. Teraz tylko czekać na nową pływalnię (miejmy nadzieję, że tym razem z prawdziwego zdarzenia), a tę niech w cholerę zamykają i będzie spokój przynajmniej i jeden powód mniej do wstydu dla miasta.
Kolejny feler rozwalona rura koparką - załamka. A śnieg by sobie spokojnie sam stopniał przecież chyba nikomu nie przeszkadzał leżąc z tyłu basenu!
Lepiej już mogli odśnieżyć bieżnię przy boisku coby sobie ludzie mogli pobiegać w normalny sposób.
Ale farsa!

P.S.
Karnetów dalej nie można wykupić!!!
Basen czynny od lutego, z początkiem marca nastąpiła zmiana cennika (m.in. korzystniejsze ceny karnetów, bo to co wcześniej proponowali to był żart chyba jakiś) i co mamy w tej chwili - nic.
Biorąc pod uwagę sposób w jaki ta "pływalnia" funkcjonuje, absolutnie nie do przyjęcia jest poziom cen, które sobie życzą.
Już może czas na jakieś wnioski (panie dyr MOSiR, panie prezydencie i cała świta nadworna) po prawie dwóch miesiącach (kompromitującego) działania

Rozpacz

Popieram Cię - Leomessi10 , co do kompromitacji to MOSiR nic konkretnego nie zrobił siedzą kasę biorą i mają wszystkich w d...e i zawsze jest jedna odpowiedż ,,niedługo będzie zrobione".
Zatrudniają ludzi niekompetentnych szkoda gadać...

ten basen to żenada. Poszłam o godz. 8 wieczorem, w kolejce stałam 20 minut,bo okienko (dla wychodzących i wchodzących jedno!) obsługiwała jedna pani. Atrakcje zostały pozakręcane o godzinie 9 pomimo,że basen jest czynny do godziny 9:30. Wjechała kobieta z maszyną sprzątająca,a wzrok ratowników mówił jedno :"Wyp....ć". Cała Łomża....

mystery: ciekawe kiedy tyle sie naczekałaś. Najlepiej narzekać . Nie jest źle. Gdyby mogło być to by NAPEWNO było lepiej. Cieszcie że wogole macie

..gr

Nowemu basenowi można wiele zarzucić.. Firma odpowiedzialna za jego wykonanie łagodnie mówiąc nie spisała się.

Jedno mi się podoba na tym basenie jest czyściutko, w porównianiu np. do zambrowa

czysto jest i to bardzo co do tego nie ma watpliwosci ale kto slyszal o tym zeby udowadniac pokrewienstwo pani w kasie przy zakupie biletu rodzinnego? do zambrowa jedzie sie w 5 osob kupuje rodzinny bez zbednego gadania a tutaj? lekka przesada

z rodzinnymi też robią problemy....

ostatnio nie chciała mnie wpuścić z młodszym bratem na basen bo:
1)nie mam 18 lat (kończę 18 w wakacje) i nie mogę wejść z młodszym bratem
1) mały(8 l.) nie miał legitymacji więc nie przysługiwał mu bilet ulgowy(dla każdego do 18l z legitymacją do 26roku życia...)

pani pracuje tak trochę jak by urządzała strajk włoski...

ratownik na basenie nakazal plywanie zabka,!!!!!!!!!!
srtasznie mi ciezko, poniewaz plywac' nauczylam sie -pieskiem

ale jaja... jak powiedział by Pan Edzio z Kiepskich.

Ja byłam wczoraj (niedziela) około 20. Rzeczywiście, na małym basenie natrysk(nie wiem jak to określić) i grzybek były wyłączone. No ale sorry, było moze 10 osób - ja z przyjaciółką i jakichś 8 facetów w róznym wieku ale przynajmniej 16 lat. To po co te "atrakcje" na małym basenie mają byc czynne??

A w Zambrowie z tego co pamietam tez jest jedna Pani obsługująca jednocześnie wchodzących i wychodzących... Tak jak i w Łomży.

Basen jest raczej czysty, moim zdaniem jest zbyt mało przebieralni - 2 tylko...

I nie zauważyłam żadnych zabawek dla Maluchów - deski do pływania, jakieś rękawki, gąbki takie do pływania. Nie wiecie nic na ten temat ??

Więcej zastrzeżeń nie mam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org