Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prostota |
wiem temat byl nie raz poruszany ale hehe jakos nie moglam sie powstrzymac... ;) nasza swietna strona lomzynska 4lomza.pl jest baaardzo prestizowa, 0 w niej tandety, 0 postow chlopcow ktorzy nudza sie w domu lub szkole i najwazniejsze 0! bledow i duzo wyszukanych tekstow. Czytajac czasem niektore "akrtykuly" nie moge sie powstrzymac od smiechu bo teksty czesto sa tak naciagane i tak za wszelka cene ktos stara sie nie powtarzac slownictwa i wymysla takie okreslenia ze az mnie zal za dupe sciska:) hehe nie wiem kto to pisze redaguje itp ale naprawde nie trzeba tutaj wymyslac, wydaje mi sie ze wystarczy pisac zwykly prostym jezykiem [nie myslic z prostactwem] i wszyscy beda zadowoleni i nie robic na sile z tej skromnej strony - powaznej oficjalnej strony wielkiego znanego na cala polske! Łomży! to tyle;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prostota |
o co ci w ogole chodzi?!
|
|
cranberry ty to czytasz wogóle..? ;)
|
|
a no czasami czytam, dobrze wiedziec co sie dzieje no i posmiac sie ;p
|
|
Zgadzam się we wszystkim co napisałaś ale... ...wymagasz od innych artykułów na poziomie, bez błędów itd. a sama piszesz: az mnie zal za dupe sciska. Brak tu konsekwencji. _________________________________________________________
|
|
ja nie pisze oficjalnego tekstu artykulu czy jak to nazwac wiec wydaje mi sie ze nie musze byc az tak poprawna jak redaktorzy naszej stronki
|
|
ale nie wymagaj od kogos czegos, czego sama nie jestes w stanie zapewnic
|
|
dobrze, obiecuję poprawę, nie rozumiem tylko co porównujecie mnie skromną dziewczynę do redaktora który chce zaszaleć ale mu nie wychodzi:) może się czepiam ale to naprawdę jest trochę irytujące:P
|
|
A może redaktor zagląda na forum i widząc jaki poziom reprezentuje większość użytkowników po prostu nie "wysila się" ? :) _________________________________________________________
|
|
hehe dobre;p mówisz m in o sobie?
|
|
Nie, w żadnym wypadku. _________________________________________________________
|
|
a może jednak Polskę a nie polske...? do reszty tekstu nie mam żadnych zastrzeżeń :) lysy89
|
|
tzn nie mam większych zastrzeżeń lysy89
|
|
głupiaś, do garów poszła
|