Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO PANA MODERATORA |
DLA CZEGO KASUJĘ PAN ZAŁOŻONE TEMATY. NIE MA PAN NIC LEPSZEGO DO ROBOTY. TO JUŻ NIE PIERWSZE TAKIE DZIAŁANIE Z PANA STRONY,FORUM OGÓLNE JEST DLA LUDZI I O CZYM CHCĄ O TYM MOGĄ PISAĆ KOMUNA I CENZURA JUŻ DAWNO WYSZŁY Z MODY.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO PANA MODERATORA |
zastanowię się :)
|
|
Ty chyba nie wiesz co to jest dział ogłoszeń, a tu jest to zabronione i takie tematy są wywalane, więc się tak nie indycz...
|
|
NIE INDYCZ HHHAHAHHAAHAHAH Z JAKIEJ WIOSKI JEST TE POWIEDZONKO
|
|
A Z DRUGIEJ STRONY NIE PRZYPOMINAM SOBIE ABYŚMY BYLI NA TY
|
|
zewrzyj dupe mala i do działu ogłoszeń
|
|
Polecam wizyte u okulisty gdyż nie widzisz dział "ogłoszenia" axell1 napisał(a):
|
|
mala83 Pan moderator a raczej admin słusznie wykasował twoje ogłoszenie. Mylą ci się pojęcia forum a dział ogłoszeń. Doczytaj czym to się różni, trochę kultury też by ci się przydało.
|
|
na *** sie sapiesz mala nie musisz tutaj krzyczec zeby cie wyslychano dlatego pisz malymi literami popelnilas blad wiec zamilcz (...)
|
|
Ach jasz, wywalił mnie po 4 minutach. Ty się nazywasz inaczej. Zgodnie z prawdą będzie BUREK któregoś z gnojków, którzy ci za to płacą.
|
|
dokladnie wielkie litery uznawane sa za krzyk wiec zepnij posladki, wylacz capslocka i zajrzyc do dzialu ogloszen
|
|
no prosze ja ciebie bardzo a od kiedy jest cenzura na forum wniose skarge na portal 4lomza ze moje bluznierstwa sa zakropkowane przeciez mam pozwolenie na takie typu czyny ktore wyrazaja moje emocje
|
|
jeszcze bana dostaniesz;P
|
|
Mała, jesteś chyba za mała aby głosić pierdoły o komunie. Nauczyli cię jak papugę pierdzieć o czym pojęcia nie masz. Robią to po to, żebyś za grosze zapierdalała na gównianych wybawicieli i jeszcze dziękowała im za to. Jak mnie skurwiele nie wykasują wcześniej to sobie zapamiętaj: nigdy lepiej niż w tej komunie nie było i nie będzie.
|
|
zamaracha napisał(a): > Mała, jesteś chyba za mała aby głosić pierdoły o komunie. > Nauczyli cię jak papugę pierdzieć o czym pojęcia nie masz. > Robią to po to, żebyś za grosze zapierdalała na gównianych > wybawicieli i jeszcze dziękowała im za to. Jak mnie skurwiele > nie wykasują wcześniej to sobie zapamiętaj: nigdy lepiej > niż w tej komunie nie było i nie będzie. swiete slowa pomimo, ze komuny w Polsce nigdy nie bylo (socjalizm to jeszcze nie komunizm), to chyba ogolowi spoleczenstwa lepiej sie zylo.
|
|
mala83 - to do ciebie trzeba na pani się zwracac.....? My tu na forum to wszyscy na ty jesteśmy ;))
|
|
jestesmy jak jedna wielka rodzina
|
|
Czytaliscie to ogloszenie???mala to facet -ale oczywiscie czego nie doczytaja to se dopowiedza hehe tylko bez obrazy;)
|
|
Szanowni Forumowicze. Przez wasze posty przemawia niesamowita Głupota i Prostactwo,oczywiście nie tyczy się to wszystkich użytkowników,a tych których niechcący uraziłem serdecznie przepraszam. Mój błąd polegał na tym iż na forum zamieściłem ogłoszenie co wywołało burzę wypowiedzi ludzi sfrustrowanych i Prostych do granic możliwości. Większość z ludzi wypowiadających się w temacie jest dla mnie dnem i marginesem,o czym świadczą ich obrazliwe wpisy i sugestie. Następną sprawą jest fakt że jestem facetem a pisze z konta żony,czego oczywiście większość przysłowiowych INTELIGENTÓW,nie zauważyła. Piszecie posty typu ZEWRZYJ DUPĘ,CZEGO SAPIESZ,i takie tam podobne,ja na to wam wszystkim odpowiem krótko,bydło i chamstwo to przez was przemawia,jesteście prości i naiwni. Nie chce mi się z wami dyskutować i wchodzić w wasze głupie gierki. To co piszecie świadczy tylko o was. ŻAL MI WAS PROSTACTWO I HOŁOTA. POZDRAWIAM.
|
|
O w mordę... Dupek ma o sobie duuu.że wyobrażenie. Bo cała reszta (z niewielkimi wyjątkami) to dla niego prostactwo i hołota. No to wyobraź sobie, że hołota za to tylko już by cię skasowała. A ja jej w tym wypadku nawet nie starałbym się przeszkodzić.
|
|
przygadał kocioł garnkowi ....
|
|
mała83- w końcu ktoś coś mądrego napisał, popieram chamstwo i hołota nic więcej, szkoda słów, mówią o sobie wielka rodzina buhe he he
|
|
buhehehe? tia co to za gówno? Chcesz coś warknąć daj z siebie więcej.
|
|
Panie adminie. Już 2 dekady minęły od powstania internetu. Może wypadałoby przekonwertować forum na jakiś nowoczesny system forumowy. W nowoczesnych systemach admini zamykają tematy, przenoszą do katalogu z wyrzuconymi tematami, a nie wyrzucają. Nowoczesne blogi mają systemy raportowania nienależytych wypowiedzi aby panu adminowi łatwo było skasować. Siada pan admin rano do forum otwiera zakładkę Raportowane Tematy, ładnie posortowaną w ilości od najbardziej rażących i może szybko zdecydować co się nie nadaje. Nowoczesne fora mają także możliwość blokowania niegrzecznych użytkowników. 4lomza.pl to nie nowoczesne forum. Dlaczego się pytam? Dlaczego!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |