środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DO PANA MODERATORA

DLA CZEGO KASUJĘ PAN ZAŁOŻONE TEMATY.
NIE MA PAN NIC LEPSZEGO DO ROBOTY.
TO JUŻ NIE PIERWSZE TAKIE DZIAŁANIE Z PANA STRONY,FORUM OGÓLNE JEST DLA LUDZI I O CZYM CHCĄ O TYM MOGĄ PISAĆ KOMUNA I CENZURA JUŻ DAWNO WYSZŁY Z MODY.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DO PANA MODERATORA

zastanowię się :)

Ty chyba nie wiesz co to jest dział ogłoszeń, a tu jest to zabronione i takie tematy są wywalane, więc się tak nie indycz...

NIE INDYCZ HHHAHAHHAAHAHAH Z JAKIEJ WIOSKI JEST TE POWIEDZONKO

A Z DRUGIEJ STRONY NIE PRZYPOMINAM SOBIE ABYŚMY BYLI NA TY

zewrzyj dupe mala i do działu ogłoszeń

Polecam wizyte u okulisty gdyż nie widzisz dział "ogłoszenia" axell1 napisał(a):

mala83 Pan moderator a raczej admin słusznie wykasował twoje ogłoszenie.
Mylą ci się pojęcia forum a dział ogłoszeń.
Doczytaj czym to się różni, trochę kultury też by ci się przydało.

na *** sie sapiesz mala nie musisz tutaj krzyczec zeby cie wyslychano dlatego pisz malymi literami popelnilas blad wiec zamilcz (...)

Ach jasz, wywalił mnie po 4 minutach. Ty się nazywasz inaczej. Zgodnie z prawdą będzie BUREK któregoś z gnojków, którzy ci za to płacą.

dokladnie wielkie litery uznawane sa za krzyk wiec zepnij posladki, wylacz capslocka i zajrzyc do dzialu ogloszen

no prosze ja ciebie bardzo a od kiedy jest cenzura na forum wniose skarge na portal 4lomza ze moje bluznierstwa sa zakropkowane przeciez mam pozwolenie na takie typu czyny ktore wyrazaja moje emocje

jeszcze bana dostaniesz;P

Mała, jesteś chyba za mała aby głosić pierdoły o komunie. Nauczyli cię jak papugę pierdzieć o czym pojęcia nie masz. Robią to po to, żebyś za grosze zapierdalała na gównianych wybawicieli i jeszcze dziękowała im za to. Jak mnie skurwiele nie wykasują wcześniej to sobie zapamiętaj: nigdy lepiej niż w tej komunie nie było i nie będzie.

zamaracha napisał(a):

> Mała, jesteś chyba za mała aby głosić pierdoły o komunie.
> Nauczyli cię jak papugę pierdzieć o czym pojęcia nie masz.
> Robią to po to, żebyś za grosze zapierdalała na gównianych
> wybawicieli i jeszcze dziękowała im za to. Jak mnie skurwiele
> nie wykasują wcześniej to sobie zapamiętaj: nigdy lepiej
> niż w tej komunie nie było i nie będzie.

swiete slowa
pomimo, ze komuny w Polsce nigdy nie bylo (socjalizm to jeszcze nie komunizm), to chyba ogolowi spoleczenstwa lepiej sie zylo.

mala83 - to do ciebie trzeba na pani się zwracac.....? My tu na forum to wszyscy na ty jesteśmy ;))

jestesmy jak jedna wielka rodzina

Czytaliscie to ogloszenie???mala to facet -ale oczywiscie czego nie doczytaja to se dopowiedza hehe tylko bez obrazy;)

Szanowni Forumowicze.
Przez wasze posty przemawia niesamowita Głupota i Prostactwo,oczywiście nie tyczy się to wszystkich użytkowników,a tych których niechcący uraziłem serdecznie przepraszam.
Mój błąd polegał na tym iż na forum zamieściłem ogłoszenie co wywołało burzę wypowiedzi ludzi sfrustrowanych i Prostych do granic możliwości.
Większość z ludzi wypowiadających się w temacie jest dla mnie dnem i marginesem,o czym świadczą ich obrazliwe wpisy i sugestie.
Następną sprawą jest fakt że jestem facetem a pisze z konta żony,czego oczywiście większość przysłowiowych INTELIGENTÓW,nie zauważyła.
Piszecie posty typu ZEWRZYJ DUPĘ,CZEGO SAPIESZ,i takie tam podobne,ja na to wam wszystkim odpowiem krótko,bydło i chamstwo to przez was przemawia,jesteście prości i naiwni.
Nie chce mi się z wami dyskutować i wchodzić w wasze głupie gierki.
To co piszecie świadczy tylko o was.

ŻAL MI WAS PROSTACTWO I HOŁOTA.

POZDRAWIAM.

O w mordę... Dupek ma o sobie duuu.że wyobrażenie. Bo cała reszta (z niewielkimi wyjątkami) to dla niego prostactwo i hołota.
No to wyobraź sobie, że hołota za to tylko już by cię skasowała. A ja jej w tym wypadku nawet nie starałbym się przeszkodzić.

przygadał kocioł garnkowi ....

mała83- w końcu ktoś coś mądrego napisał, popieram chamstwo i hołota nic więcej, szkoda słów, mówią o sobie wielka rodzina buhe he he

buhehehe? tia co to za gówno? Chcesz coś warknąć daj z siebie więcej.

Panie adminie. Już 2 dekady minęły od powstania internetu. Może wypadałoby przekonwertować forum na jakiś nowoczesny system forumowy. W nowoczesnych systemach admini zamykają tematy, przenoszą do katalogu z wyrzuconymi tematami, a nie wyrzucają. Nowoczesne blogi mają systemy raportowania nienależytych wypowiedzi aby panu adminowi łatwo było skasować. Siada pan admin rano do forum otwiera zakładkę Raportowane Tematy, ładnie posortowaną w ilości od najbardziej rażących i może szybko zdecydować co się nie nadaje. Nowoczesne fora mają także możliwość blokowania niegrzecznych użytkowników.

4lomza.pl to nie nowoczesne forum. Dlaczego się pytam? Dlaczego!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org