Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świat kobiet :) |
Kobiety to naprawdę niezbadane jeszcze istoty, chociaż żyją wśród nas już tyle setek lat. :) Przykład: Jechałem kiedyś samochodem z moją (już) byłą przez ul. Piłsudskiego. Na wysokości Alkoholi Świata zauważyłem na chodniku idącą dziewczynę. Ładna, gustownie ubrana, po prostu dziewczyna z klasą. :) Trochę się zapatrzyłem, nie powiem ;) ale tak jakoś ukradkiem aby nie narazić się na palące spojrzenie mojej byłej hehe. Po chwili spojrzałem na moją pasażerkę - też się patrzyła ! No tego to już za wiele ! Ja nie mogę - ona tak ! :D I tak to już jest z naszymi paniami - analogiczny przykład na ulicy. Idzie sobie młoda para, z naprzeciwka mija je przykładowo ładna dziewczyna. Koleś obcina figurę dziewczyny, a jego towarzyszka ubiór ("Jaką ona miała ładną sukienkę !" ) :D I weź tutaj zrozum te kobiety hehe. _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świat kobiet :) |
No akurat w tym nie ma nic dziwnego. To tak samo jak wy patrzycie się na samochody innych kolesi z zazdrością.
|
|
ANTY_BLM ubóstwiam cię za twoje tematy ;D
|
|
..nadczym tu filozofować..? Zazdrość poprostu, i tyle.. ;)
|
|
no tak publicznie obnażać wady kobiet... karygodne :P
|
|
Rozwiązanie zawsze było i jest proste. - Idąc ze swoją dziewczyną czy też byłą patrz się do woli na kobiety obok. Tylko nie zapomnij pierwszy powiedzieć widziałaś "Jaką ona miała ładną sukienkę" :) Jest jeszcze tego kilka wariantów odpowiedzi w zależności od reakcji dziewczyny ale o tym nie napiszę. Ważne, że działa...
|
|
Wiadomo,ze to nieuniknione.faceci jak zobacza ladniejsza dziewczyne to sie ogladaja az im slina cieknie;)Ja swojego starego to po lbie za to leje;)
|
|
ale faceci też sie obrażają jak my zwracamy uwagę na przystojnych, zbudowanych itp... ;)
|
|
ja wale focha jak sie gapi na inne. w koncu jest ze mną nie ?;/
|
|
to co powiesz na to: jade ze swoja kobieta i tak sie zapatrzylem ze po kraweznikach dalem...ale potem mialem jazde;)) drugi przypadek tutaj na wysokosci yamy przejechalbym ta wysepke:PPP trzeci: skrzyzowanie kolo dworca..tylko tylko wychamowalem bo bym wjechal taxsiarzowi w dupke:)) od tamtej pory wole sie nie rozgladac;))) ale to meska natura ogladac ladne panie,jak ktos nie lubi to cos z nim nie tak;) xxx
|
|
green jeśli tacy was najbardziej interesują to warto takiego mieć od razu a nie potem za takimi właśnie oglądać się na ulicy u boku faceta który jest zupełnie inny.
|
|
;) :P
|
|
ANTY_BLM ubóstwiam cię za twoje tematy ;D A dziękuję, dziękuję ;) _________________________________________________________
|
|
te z redtube, co o nich myślicie ?? dziewczyny powinny się od nich szkolić sztuki
|
|
Jesteś moją kokainą : takiego mam jaki mnie interesuje - ale mimo to jak się na innego zwraca uwagę to robi focha..
|
|
ja mam słabość do dresiarzy ;] mój ideał:
|
|
co on ma wibratron w rencu ??
|
|
Green w takim razie gratuluje,a jemu w sumie się nie dziwie że w takich sytuacjach tak robi,widocznie wie co ma. Tobie radze więcej dyskrecji,lukaj tak aby on nie widział,uwierz że jest to cholernie denerwujące.
|
|
ja bym cię strzeliła po mordzie.a jak się oglądasz za inną...hmmm to po co ze mną jesteś? Ps.taki przykład. albo się kogoś kocha albo nie,proste. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
hehe trzeba mowic ooo jaka ladna sukienka ty bys w niej wygladala duuzo lepiej:P moze zadziala na niektore dziewczyny
|
|
jesli mezczyzna oglada sie za kobietami to zdrowy odruch, samce to wzrokowce, gozej byloby gdyby moj facet za facetami sie ogladal, co z tego ze sobie popatrzy, wie co ma w domu i to docenia, sama jak widze ladna dziewczyne to kaze mu zerknac, nie mam nic przeciwko temu jesli patrzy by podziwiac piekno, zla bym byla gdyby zerkal na takie z tylkiem na wierzchu, z tapeta na centymetr, niekoniecznie czyste i estetyczne. Kobiety patrza sie na siebie na wzajem by czerpac inspiracje, podpatrza to fryzurke, to fajny ciuch albo makijaz. Mamy oczy po to by patrzec:) jedni podziwiaja przyrode, architekture a inni piekno jakie jest w ludziach
|
|
Kobiety też się oglądają i mają rację;-P niech się faceci poczują tak jak my:-) Ja patrze zarówno na mężczyzn jak i na kobiety, to normalne;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |