Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ray Ban |
Czy wie ktoś może czy w Łomży jest gdzieś wybór oprawek okularowych firmy Ray Ban?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ray Ban |
Nie sadze. Chyba jednak jak ma lomze lekko za bogato. W wawie jesy duzy wybor u optyka na ul. chmielnej.
|
|
przy 4+ moze bo widzialam plakaty
|
|
maja przy 4+ ale 5-6 par zamowi jak ja na ebay ;)
|
|
Szukaj w ceneo.pl lub allegro. Można wyrwać tanio z prywatnego importu. Uwaga , jest sporo podróbek.
|
|
DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI ;) KORZYSTAŁ KTOŚ MOŻE Z USŁUG OPTYCZNYCH NA INTERNECIE. TAM JEST KILKA TAKICH SKLEPÓW, GDZIE MAJA RAY BAN W KORZYSTNYCH CENACH. MRTOMI nie miałeś problemu potem u optyka ze wstawieniem soczewek?!
|
|
niby dlaczego? po prostu przynosze swoje oprawki i wstawiaja mi taki ksztalt szkiel jaki chce ;) a wysylka trwala okolo 10 dni tylko na ebay jest syetem PayPal - nie koniecznie przyjazny choc powoli przekonuje sie do niego.
|
|
... i jeszcze jedno jak nie jeden to drugi optyk ;) zrobi ci szkla kobieta ktora nosi RayBany hmm napisz do mnie nna mial mrtomi@o2.pl ;) chetnie cie poznam ;)
|
|
Dzięki serdeczne za podpowiedzi napewno skorzystam... :)
|
|
mam do sprzedania oprawki Ray Bana model RB8613 kolor 1047 - zapraszam na mail mrtomi@o2.pl
|
|
Szczerze... To totalna wiocha sie zrobila z tymi rajbanami. Kazdy wiesniak ktory chce sie poczuc odrobine "bogato" kupuje te zjeebane oprawki. A juz totalnie rospierdalaja mnie na cyce malolaty ktore nosza oprawki niby kozak, a szkla zerowki... Szpanerstwo I drobnomieszczanstwo jak sam skuurwensyn!!!
|
|
Ray Ban- "Okularium" vis a vis Kauflandu
|
|
alfik89 napisał(a): > Ray Ban- "Okularium" vis a vis Kauflandu dokładnie. kilka dni temu kupiłam tam raybany przeciwsłoneczne. a czy są również same oprawki to nie wiem, nie interesowałam sie, nie potrzebuję okularów korekcyjnych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |