środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paliwo NITRO do modeli RC

wie ktoś może gdzie w pobliżu Łomży jest jakiś sklep modelarski ? Ogólnie chodzi mi o paliwo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paliwo NITRO do modeli RC

poszukaj w internecie

a co masz za sprzet i ile chesz tego paliwa????

Najbliższy sklep to w Białymstoku na lipowej ale na ogół i tak nic tam nie mają. Najbardziej opłaca się zamówić przez internet.

A może wiecie gdzie w Łomży działa jakieś kółko modelarskie?

mam małego Buggy z silnikiem 3.5cc . ile bym chciał tego nitro? zależy ile byś miał ilu procętowego i w jakiej cenie . a i jeszcze szukam śmigieł do helikopterka Lama v3 kompletu czyli dwa górne i dwa dolne A i B jak by ktoś miał na odsprzedanie

Zapomnij, w Białymstoku w Gomixie też nie mają - chyba że na zamówienie. Ogólnie jako takiego modelarskiego sklepu to w Łomży nie ma, niestety zostaje Ci "portal aukcyjny".

zastanawia mnie jakie zainteresowanie w Łomży by miał taki sklep ogólnie to w miarę droge hobby

Witam
Jakie paliwo ci potrzebne?
Mam w zapasach.
Miłego dnia

16% lub 20% zalezy co byś miał

Ja jeszcze mogę polecić sklep w Warszawie na ulicy Bitwy Warszawskiej. Mają też sklep internetowy. Możesz tam kupić i części do lamy i paliwo. Polecam paliwa Model Technics:
http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?k162,silniki-spalinowe-akcesoria-paliwa-i-dodatki-paliwo-samochodowe,,65,model-technics

wroblik.pl ...
chyba najlepszy do tego.

A jaki konkretnie masz model ? Ja mam Thunder Tiger jakiś tam ( Subaru :d ) i właśnie kupuję paliwko na stronce www.sklep.modelarnia.pl a jeszcze częstsza opcja to jak jestem w Anglii kupuję samemu :)
Pozdro

jaki to model to niewiem hehe wlasnie próbuję sie dokopac do tego w google ale to jest starszy model i brakuje mi troche czesci :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org