Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paliwo NITRO do modeli RC |
wie ktoś może gdzie w pobliżu Łomży jest jakiś sklep modelarski ? Ogólnie chodzi mi o paliwo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paliwo NITRO do modeli RC |
poszukaj w internecie
|
|
a co masz za sprzet i ile chesz tego paliwa????
|
|
Najbliższy sklep to w Białymstoku na lipowej ale na ogół i tak nic tam nie mają. Najbardziej opłaca się zamówić przez internet.
|
|
A może wiecie gdzie w Łomży działa jakieś kółko modelarskie?
|
|
mam małego Buggy z silnikiem 3.5cc . ile bym chciał tego nitro? zależy ile byś miał ilu procętowego i w jakiej cenie . a i jeszcze szukam śmigieł do helikopterka Lama v3 kompletu czyli dwa górne i dwa dolne A i B jak by ktoś miał na odsprzedanie
|
|
Zapomnij, w Białymstoku w Gomixie też nie mają - chyba że na zamówienie. Ogólnie jako takiego modelarskiego sklepu to w Łomży nie ma, niestety zostaje Ci "portal aukcyjny".
|
|
zastanawia mnie jakie zainteresowanie w Łomży by miał taki sklep ogólnie to w miarę droge hobby
|
|
Witam Jakie paliwo ci potrzebne? Mam w zapasach. Miłego dnia
|
|
16% lub 20% zalezy co byś miał
|
|
Ja jeszcze mogę polecić sklep w Warszawie na ulicy Bitwy Warszawskiej. Mają też sklep internetowy. Możesz tam kupić i części do lamy i paliwo. Polecam paliwa Model Technics: http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?k162,silniki-spalinowe-akcesoria-paliwa-i-dodatki-paliwo-samochodowe,,65,model-technics
|
|
wroblik.pl ... chyba najlepszy do tego.
|
|
A jaki konkretnie masz model ? Ja mam Thunder Tiger jakiś tam ( Subaru :d ) i właśnie kupuję paliwko na stronce www.sklep.modelarnia.pl a jeszcze częstsza opcja to jak jestem w Anglii kupuję samemu :) Pozdro
|
|
jaki to model to niewiem hehe wlasnie próbuję sie dokopac do tego w google ale to jest starszy model i brakuje mi troche czesci :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |