Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wcześniej do szkółki... |
Właśnie trąbili w radio o tem, że maluchy zamiast do zerówki mają iść do pierwszej klasy. Nie ma zabawy! Życie to nie je bajka! Podejrzewam, że niedługo dzieci będą posyłane do szkoły już w wieku... prenatalnym! O zgrozo!!! Ryskago
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wcześniej do szkółki... |
coś nie sprecyzowałaś tego. Jeżeli do pierwszej, to znaczy, że .......... no właśnie - co? ADALL
|
|
Nie czepiaj się Ryskago , Wiesz że zerówka była od 6-ciu lat, a teraz pierwsza klasa będzie od od 6-ciu, a może zerówkę zrobią od 5-ciu?. A gdzie zabawy dziecięce, chyba jak dorosną i zostaną posłami wtedy bawić się będą bezkarnie. Pozdrowienia.
|
|
We włoszech tak jest ze ma sie 6 lat i sie idzie do 1 klasy podstawówki i chyba wzieli od nich pomysł. Ale jest druga sprawa coraz mniej dzieci sie rodzi i likwiduja przedszkola niemówiac juz o szkołach. niedługo dzieci wogle nie będą chodzic do szkoły.
|
|
Zauważyliście Chłopaki, że dobrze, że jest nas trójka, bo jak tylko jakaś dwójka zaczyna się kłócić ten trzeci jest ... rozjemcą. I chwała Bogu, bo byśmy się chyba pozabijali na tym forum. :)))) Ryskago
|
|
Za jakie idee Mamy pozabijać się? My chyba ze sobą nie walczymy na śmierć i życie, tylko klawiaturami, nawet nie znając się, a od tego krzywda nikomu się nie stanie. Pozdrawiam.
|
|
Maciek, To chcesz klawiaturą w łeb?! Ryskago
|
|
hahahahahahahahahahah, hahahahahahah, hihihihihihihiihhi :))) ADALL
|
|
No aż tak brutalnie to ty chyba by niebyło co ? rozejm!!
|
|
A co chłopaki, macie juz po sześć lat i dzieciństwo się kończy?????? ________________________________________- ... & vice versa!
|
|
Ryskago - zważaj na swoje wypowiedzi. Szanuj sprzęt który powierzył ci pracodawca. Resztę twojej paplaniny zostawię bez komentarza, pominę milczeniem.
|
|
najelepszy jest czas podstawówki !!
|
|
Bijem się :)
|
|
Maciek: Ona po prostu żartowala, ...... uwierz !!! ADALL
|
|
ADALL-ku nie zawsze człowiek dobrze się wysłowi, czy dobrze ujmie to co myśli, błąd zdarzyć się może każdemu," kto nic nie robi to i błędów nie robi". A u Was jakikolwiek błąd, jakiekolwiek przejęzyczenie to już jest okazja do żartów i docinków. Żarty też mają jakiś tam umiar. Pozdrawiam.
|
|
Maciek !!!!!!!!!! To nie tak. Często pisząc, tu - na forum, trudno jest wyrazić jednoznacznie stan ducha, emocje, pogodę/lub nie - ducha. Potrafisz to zrobić - pisząc ?? ADALL
|
|
Dziękuję za wyjaśnienia, jestem usatysfakcjonowany. Pozdrawiam. Ps. W/g mojego rozeznania to chyba pomyliłem się co do znajomości Twojej osoby, ta osoba pracuje w przeciwnym kierunku miasta niż Stary Rynek bliżej Kraski. Ale skąd Ty znasz moje imię. Czy tak strzeliłeś na pałę, a z miejscem pracy też zalewasz.
|
|
Maciek: bo już mi ręce opadają !!!! Albo ja się uśpię, albo Ciebie (jak obiecałem) !! Ja nie oszukuję !! Pracuję tam, gdzie pisałem. A Ty masz na imię Henryk (na złodzieju czapka gore). Henryk, nie znam Cię osobiście, ale.................. qrwa, przecież jako emeryt2005 tak właśnie się podpisywałes. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tylko stąd znam to imię. ........... ADALL
|
|
Wszystko w porządku. Nie wracajmy do tematu znajomości. Jeszcze lepiej że się nie znamy. Pozdrowienia. Ps. Jako emeryt, nie muszę rano wstawać, a więc trudno będzie Mnie uspać.
|
|
Maciek/Heniek ------------> tak się podpisywałes. Ja ciagle strzelam. Z tymi taxi - też nie trafilem ?? ADALL
|
|
zerknij -----------> jak się podpisywałeś - jako emeryt2005 ---- > nie było tam czasami coś z Henryka ???? wot i mój sukces w rozpracowaniu twojego imienia !! Należy się NOBEL, a przynajmniej jakies 500 000 EUR stawiasz Maciek !! ADALL
|
|
ADALL-ku coś kręcisz, podpisywałem się emeryt, a moje imię było emeryt2005. Sprawa podejrzana. Nadawałeś z 3-ech adresów internetowych, do wczoraj z tpnet, dzisiaj z vectry. Pasuje jak ulał do Pana W. , który miał takie możliwości nadawania z trzech miejsc.Zresztą tak kręcisz że już się pogubiłem , ale podtrzymuję że jesteś pracownikiem innego zakładu niż Urząd Miejski. Pozdrawiam i Dobranoc!
|
|
Dzieci beda posyłane wczesniej do szkoły ,bo ktos musi na nasze emerytury pracowac.Nie widze innego powodu zeby skracac im dziecinstwo.To jawne kur...two za przeproszeniem i oby do tego nie doszlo.
|
|
maciek: po ostrej wymianie poglądów z ryskago zmieniłeś logowanie w użytkowniku z emeryt2005 na maciek oraz także sygnaturkę (miałeś Henryk !!!!) Zapytaj na forum, może ktoś pamięta !! Stąd mój strzał w imię ! ADALL
|
|
Dobra Maciusiu, nie będę biła... już.... Chociaż tera w zasadzie mogłabym , boć to nie sprzęt pracowniczy... :) Pozdrawiam Ryskago
|
|
ADALL-ku , niech tam będzie wszystko pasuje, nie bedę tego dochodził i też tego nie poruszaj więcej.
|
|
Ryskaguniu! Radziłbym jednak szanować sprzęt firmowy, to może będzie szybciej podwyżka, jak firma będzie miała większe dochody. W zasadzie czym sobie zasłużyłem, żeby od razu dostać w łeb, każdemu zdarza się przejęzyczyć, czy popełnić błąd, ale żeby od razu walić w łeb. Groźna z Ciebie kobieta. Nie chciałbym mieć takiej żony. Współczuję Twojej brzydszej połówce. Pozdrowienia.
|
|
Kończąc podchody.......... Maciek, ja nigdy nie napisałem, że pracuję w UM (nasz stary rynek to ponad 30 prywatnych firm). Ten twój pan W, to zapewne jakiś Wałęsa, albo Wachowski, a ja z takimi się nie zadaję. Na koniec się wqrzyłem: wiesz dlaczego ?? -- Małysz znowu przegrał :(( ADALL
|
|
Heehehehehehe, podwyżka, hehehehehe!!! Maciusiu, nie taki diabeł straszny... :) A Małysz? Ten gość mi się podoba, bo w momencie, kiedy wszyscy spisują go na straty on wszystkich szokuje pozytywnie!! I tak trzymać!! Ryskago
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |