poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wcześniej do szkółki...

Właśnie trąbili w radio o tem, że maluchy zamiast do zerówki mają iść do pierwszej klasy. Nie ma zabawy! Życie to nie je bajka!
Podejrzewam, że niedługo dzieci będą posyłane do szkoły już w wieku... prenatalnym! O zgrozo!!!

Ryskago

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wcześniej do szkółki...

coś nie sprecyzowałaś tego. Jeżeli do pierwszej, to znaczy, że .......... no właśnie - co?

ADALL

Nie czepiaj się Ryskago , Wiesz że zerówka była od 6-ciu lat, a teraz pierwsza klasa będzie od od 6-ciu, a może zerówkę zrobią od 5-ciu?. A gdzie zabawy dziecięce, chyba jak dorosną i zostaną posłami wtedy bawić się będą bezkarnie.

Pozdrowienia.

We włoszech tak jest ze ma sie 6 lat i sie idzie do 1 klasy podstawówki i chyba wzieli od nich pomysł. Ale jest druga sprawa coraz mniej dzieci sie rodzi i likwiduja przedszkola niemówiac juz o szkołach. niedługo dzieci wogle nie będą chodzic do szkoły.

Zauważyliście Chłopaki, że dobrze, że jest nas trójka, bo jak tylko jakaś dwójka zaczyna się kłócić ten trzeci jest ... rozjemcą. I chwała Bogu, bo byśmy się chyba pozabijali na tym forum. :))))

Ryskago

Za jakie idee Mamy pozabijać się? My chyba ze sobą nie walczymy na śmierć i życie, tylko klawiaturami, nawet nie znając się, a od tego krzywda nikomu się nie stanie.

Pozdrawiam.

Maciek,

To chcesz klawiaturą w łeb?!

Ryskago

hahahahahahahahahahah, hahahahahahah, hihihihihihihiihhi :)))

ADALL

No aż tak brutalnie to ty chyba by niebyło co ? rozejm!!

A co chłopaki, macie juz po sześć lat i dzieciństwo się kończy??????
________________________________________-

... & vice versa!

Ryskago - zważaj na swoje wypowiedzi. Szanuj sprzęt który powierzył ci pracodawca. Resztę twojej paplaniny zostawię bez komentarza, pominę milczeniem.

najelepszy jest czas podstawówki !!

Bijem się :)

Maciek: Ona po prostu żartowala, ...... uwierz !!!

ADALL

ADALL-ku nie zawsze człowiek dobrze się wysłowi, czy dobrze ujmie to co myśli, błąd zdarzyć się może każdemu," kto nic nie robi to i błędów nie robi". A u Was jakikolwiek błąd, jakiekolwiek przejęzyczenie to już jest okazja do żartów i docinków. Żarty też mają jakiś tam umiar.

Pozdrawiam.

Maciek !!!!!!!!!! To nie tak. Często pisząc, tu - na forum, trudno jest wyrazić jednoznacznie stan ducha, emocje, pogodę/lub nie - ducha. Potrafisz to zrobić - pisząc ??

ADALL

Dziękuję za wyjaśnienia, jestem usatysfakcjonowany.

Pozdrawiam.

Ps. W/g mojego rozeznania to chyba pomyliłem się co do znajomości Twojej osoby, ta osoba pracuje w przeciwnym kierunku miasta niż Stary Rynek bliżej Kraski. Ale skąd Ty znasz moje imię. Czy tak strzeliłeś na pałę, a z miejscem pracy też zalewasz.

Maciek: bo już mi ręce opadają !!!! Albo ja się uśpię, albo Ciebie (jak obiecałem) !! Ja nie oszukuję !! Pracuję tam, gdzie pisałem. A Ty masz na imię Henryk (na złodzieju czapka gore). Henryk, nie znam Cię osobiście, ale.................. qrwa, przecież jako emeryt2005 tak właśnie się podpisywałes. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tylko stąd znam to imię. ...........

ADALL

Wszystko w porządku. Nie wracajmy do tematu znajomości. Jeszcze lepiej że się nie znamy.

Pozdrowienia.

Ps. Jako emeryt, nie muszę rano wstawać, a więc trudno będzie Mnie uspać.

Maciek/Heniek ------------> tak się podpisywałes. Ja ciagle strzelam. Z tymi taxi - też nie trafilem ??

ADALL

zerknij -----------> jak się podpisywałeś - jako emeryt2005
---- > nie było tam czasami coś z Henryka ????
wot i mój sukces w rozpracowaniu twojego imienia !!
Należy się NOBEL, a przynajmniej jakies 500 000 EUR
stawiasz Maciek !!

ADALL

ADALL-ku coś kręcisz, podpisywałem się emeryt, a moje imię było emeryt2005. Sprawa podejrzana. Nadawałeś z 3-ech adresów internetowych, do wczoraj z tpnet, dzisiaj z vectry. Pasuje jak ulał do Pana W. , który miał takie możliwości nadawania z trzech miejsc.Zresztą tak kręcisz że już się pogubiłem , ale podtrzymuję że jesteś pracownikiem innego zakładu niż Urząd Miejski.

Pozdrawiam i Dobranoc!

Dzieci beda posyłane wczesniej do szkoły ,bo ktos musi na nasze emerytury pracowac.Nie widze innego powodu zeby skracac im dziecinstwo.To jawne kur...two za przeproszeniem i oby do tego nie doszlo.

maciek: po ostrej wymianie poglądów z ryskago zmieniłeś logowanie w użytkowniku z emeryt2005 na maciek oraz także sygnaturkę (miałeś Henryk !!!!) Zapytaj na forum, może ktoś pamięta !! Stąd mój strzał w imię !

ADALL

Dobra Maciusiu, nie będę biła... już.... Chociaż tera w zasadzie mogłabym , boć to nie sprzęt pracowniczy... :)

Pozdrawiam
Ryskago

ADALL-ku , niech tam będzie wszystko pasuje, nie bedę tego dochodził i też tego nie poruszaj więcej.

Ryskaguniu!
Radziłbym jednak szanować sprzęt firmowy, to może będzie szybciej podwyżka, jak firma będzie miała większe dochody. W zasadzie czym sobie zasłużyłem, żeby od razu dostać w łeb, każdemu zdarza się przejęzyczyć, czy popełnić błąd, ale żeby od razu walić w łeb. Groźna z Ciebie kobieta. Nie chciałbym mieć takiej żony. Współczuję Twojej brzydszej połówce.

Pozdrowienia.

Kończąc podchody.......... Maciek, ja nigdy nie napisałem, że pracuję w UM (nasz stary rynek to ponad 30 prywatnych firm). Ten twój pan W, to zapewne jakiś Wałęsa, albo Wachowski, a ja z takimi się nie zadaję.
Na koniec się wqrzyłem: wiesz dlaczego ?? -- Małysz znowu przegrał :((

ADALL

Heehehehehehe, podwyżka, hehehehehe!!!
Maciusiu, nie taki diabeł straszny... :)

A Małysz? Ten gość mi się podoba, bo w momencie, kiedy wszyscy spisują go na straty on wszystkich szokuje pozytywnie!! I tak trzymać!!

Ryskago

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org