Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lustro, znaczy lustro.. |
Witam, potrzebuję ładne, duże lustro do przedpokoju, oprawione w ciemiężną ramę koloru wenge. Może ktoś poleci jakiś salon bądź szklarza. Z góry dzięki bardzo za pomoc! Pozdrawiam..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lustro, znaczy lustro.. |
smigaj na rządową do szklarza. z doświadczenia wiem, ze w tym miescie, gdy cos sobie wymyslisz, nie ma szans na znalezienie gotowca. trzeba czasu i szczescia. Łomża przezywa rozkwit mebli i innych dupereli z marnej płyty w kolorze "olcha miodowa". mozesz tez sprobowac w meblach z importu -> na przeciwko statoil i na malachowskiego pod kwiaciarnią. maja tam czasem różne perełki. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
uniglas i stolarz .
|
|
|
Polecam Uniglas w Łomży, właśnie lustra robią przeróżne. A ramy na alegro lub u szklarza na Rządowej lub Dmowskiego Jestem z nich b. zadowolony
|
|
Dzięki bardzo za info! POzdrawiam..
|
|
Ponawiam temat. Szukam miejsca, w którym mozńa zamowić lustra na wymiar.
|
|
Spadaj trollu z tym linkiem. Reklamy wal sam sobie na pocztę jak szukasz idiotów to tu nie ma nie otwierać linków wirusy mogą być i tylko reklama.
|
|
Może ktoś polecić szklarza, spadł mi obrazek - Pamiątka I komunii, a tam była szklana szybka która się stłukła. Może z pleksi gdzieś przytną, bo zawsze to bezpieczniejsze. Liczy się wnętrze, ale jego wygląd też!
|
|
Lustro na przedpokój jest tematem często poruszanym i jednocześnie bardzo ciężkim. Wiadomo, że przedpokój jest pierwszym pomieszczeniem, który zobaczą nasi goście. Musi więc być zachęcające i estetyczne. Właśnie dlatego już sam wybór lustra wydaje nam się być skomplikowany. Aby go sobie ułatwić, warto poszukać jakiś inspiracji i artykułów na ten temat. Ja myślę, że ten dostępny tutaj http://www.budo-tech.com.pl/lustro-wolnostojace-czy-garderoba-co-wybrac/ powinien Ci bardzo pomóc, więc się z nim zapoznaj :)
|
|
Lustro w łazience powinno być dopasowane do stylu i wielkości pomieszczenia - https://oltens.com/pl/blog/szczegoly/okragle-czy-prostokatne-jakie-lustro-lazienkowe-najlepiej-pasuje-do-twojej-lazienki . Okrągłe modele dodają lekkości i świetnie pasują do nowoczesnych wnętrz. Prostokątne lustra są bardziej klasyczne i funkcjonalne, szczególnie w większych łazienkach. Ważne jest, aby uwzględnić odpowiednie oświetlenie, które podkreśli zarówno kształt lustra, jak i jego praktyczność.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |