Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
optyk |
potrzebuję dobrego optyka, którego polecacie? orii
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: optyk |
za dużego wyboru to nie masz, niezły, ma punkt przy szpitalu, (chyba, bo korzystałam tam już dosyć dawno)
|
|
na starym rynku pod filarkami jest fajna optyczka :D Barbara Mieczkowska.
|
|
Najlepszy optyk wg mnie jest przy Al. Legionów przy Kontaktach w prawej strony, PRYZMAT. Mogę polecić z pełną odpowiedzialnością.
|
|
Tylko nie mylcie optyka z okulistą,bo często ci pierwsi nic wspólnego z okulistyka nie mają,radzę najpierw wizytę u dobrego okulisty a pózniej u optyka.Ponieważ badanie u optyka tz.komputerowe nie jest w pełni skuteczne.
|
|
To zależy co chcesz optykać?
|
|
Polecam optyk przy Al. Legionów 7 (budynek kontaktów), najlepsze ceny soczewek kontaktowych i płynów. Obsługa też miła.
|
|
Optyk Al. Legionów 6B (Andy Optic) tanie ramki i soczewki
|
|
Hej, Widzę, że jesteście nosicielami okularów i (jak mniemam) soczewek kontaktowych. Ostatnio zastanawiam się nad zakupem tych ostatnich. Mój znajomy polecił mi takie: http://www.acuvue.pl/ Czy macie może jakies doświadczenia z tym producentem?
|
|
sa ok Acuvue Oasys... nawet jedne z lepszych.
|
|
Noszę soczewki od 7 lat i po wypróbowaniu wiekszosci osobiście polecam Softlens 59. Oczywiscie to indywidualne. u łomżyńskich optyków nie kupuję. polecam stronkę hamerlik.com, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli a i ceny są niskie. pozdrawiam, j.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |