czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cafeteria, ul.Rządowa

Witam!
Szukam informacji na temat "Cafeterii" na ul.Rządowej.Interesuje mnie jak duży jest to lokal, tzn ilość stolików(wybieramy się tam większą grupą), co w karcie, itp.Za cenne info z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cafeteria, ul.Rządowa

Witam bylam tam ostatnio ... Stolikow napewno wystarczy jest dosc duzo miejsca jak na łomzynskie lokale, a w karcie bardzo duzy wybor kaw i herbatek no i oczywiscie cos mocniejszego jesli ktos ma ochote... Ogólnie lokal ciekawy... Pozdrawiam

Trudno powiedzieć ile stolików,ale tak ok 10. Raczej są to niskie ławy nie stoliki. do siedzenia kanapy i fotele. W karcie tak jak w typowej kawiarni lody,ciastka,kawy,herbaty dosyć ciekawy wybór.wina,alkohole mocniejsze jak wódki,likery itp. jest też piwo,nawet oferują grzane,ale raczej bardzo ubogie tzn bez żadnych przypraw a na rynku docyć psoro takowych. Bardzo dziwne jest też to że w karcie nie ma ani jednego drinka,nawet w stylu Krawawej Merry,Szarlotki czy Ginu z tonikiem,wielka szkoda że nie pomyślano o kilku pospolitych prostych drinkach, to przyciąga klientów.
Bardzo dokucza brak szatni,wchodzisz i za bardzo nie wiesz co zrobić z ubraniem.Kilka wieszaków na ścianach i przy weściu z ulicy ,ale brak widoczności nikogo rozsądnego nie skłoni do pozostawienia tam ubrań.
Ogólnie cichy spokojny i miły lokal.

O i fajnie!
Wielkie dzięki!

w którym to miejscu na tej rządowej ?

Na przeciwko przystanku na Rządowej ;]

A może prościej byłoby wykupić banerek na 4lomza.
Trochę ten temat czuć kryptoreklamą.

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

jak dzisiaj jechałem obok to rzucił mi się w oczy szyld "BAR" to to ? jesli tak to szok he

niee to nie jest ten bar. tam wisi taki podłozny szyl z napisem KAFETERIA. a wieszaki to chyba zaden problem, sa przy kazdym stoliku.

zapomnialam dodac, ze wisza na scianach ;]

Do Władca i Pan.
Nie jestem ani zwi,ązany z tym miejscem,ani pracownikiem po prostu odpowiedziałem na pytanie. więc po co mi banerek ?

tylko raz w roku wypuszczają Cie w miasto ze znajomymi ?
śmierdzi tam

czym śmierdzi?

Czesiem śmierdzi.

zdechłym czesiem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org