Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cafeteria, ul.Rządowa |
Witam! Szukam informacji na temat "Cafeterii" na ul.Rządowej.Interesuje mnie jak duży jest to lokal, tzn ilość stolików(wybieramy się tam większą grupą), co w karcie, itp.Za cenne info z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cafeteria, ul.Rządowa |
Witam bylam tam ostatnio ... Stolikow napewno wystarczy jest dosc duzo miejsca jak na łomzynskie lokale, a w karcie bardzo duzy wybor kaw i herbatek no i oczywiscie cos mocniejszego jesli ktos ma ochote... Ogólnie lokal ciekawy... Pozdrawiam
|
|
Trudno powiedzieć ile stolików,ale tak ok 10. Raczej są to niskie ławy nie stoliki. do siedzenia kanapy i fotele. W karcie tak jak w typowej kawiarni lody,ciastka,kawy,herbaty dosyć ciekawy wybór.wina,alkohole mocniejsze jak wódki,likery itp. jest też piwo,nawet oferują grzane,ale raczej bardzo ubogie tzn bez żadnych przypraw a na rynku docyć psoro takowych. Bardzo dziwne jest też to że w karcie nie ma ani jednego drinka,nawet w stylu Krawawej Merry,Szarlotki czy Ginu z tonikiem,wielka szkoda że nie pomyślano o kilku pospolitych prostych drinkach, to przyciąga klientów. Bardzo dokucza brak szatni,wchodzisz i za bardzo nie wiesz co zrobić z ubraniem.Kilka wieszaków na ścianach i przy weściu z ulicy ,ale brak widoczności nikogo rozsądnego nie skłoni do pozostawienia tam ubrań. Ogólnie cichy spokojny i miły lokal.
|
|
O i fajnie! Wielkie dzięki!
|
|
w którym to miejscu na tej rządowej ?
|
|
Na przeciwko przystanku na Rządowej ;]
|
|
A może prościej byłoby wykupić banerek na 4lomza. Trochę ten temat czuć kryptoreklamą. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
jak dzisiaj jechałem obok to rzucił mi się w oczy szyld "BAR" to to ? jesli tak to szok he
|
|
niee to nie jest ten bar. tam wisi taki podłozny szyl z napisem KAFETERIA. a wieszaki to chyba zaden problem, sa przy kazdym stoliku.
|
|
zapomnialam dodac, ze wisza na scianach ;]
|
|
Do Władca i Pan. Nie jestem ani zwi,ązany z tym miejscem,ani pracownikiem po prostu odpowiedziałem na pytanie. więc po co mi banerek ?
|
|
tylko raz w roku wypuszczają Cie w miasto ze znajomymi ? śmierdzi tam
|
|
czym śmierdzi?
|