Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sporty walki |
Czy jest w Łomży sekcja kickboxingu lub innych sztuk walki z użyciem nóg?? Proszę o adresy i ewentualnie nr telefonów. Z góry dziękuję!! Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sporty walki |
Zapisy są zbierane w soboty pod Yam Cafe około1-2 w nocy.
|
|
Musisz wiedzieć, że na ulicy te umiejętności ci się nie przydadzą. Jeśli twój przeciwnik będzie znał styl pijanego chomika lub oszołomionej jaszczurki to przegrasz nim uniesiesz nogę. Dlatego proponuję badminton. Nóg używasz, zapisywać się nie musisz, o kontuzję trudniej. Dodatkowo rakietka w dłoni dodaje powagi, męskości i grozy. Widząc ciebie z rakietką łomżyńscy zbóje dadzą prędzej nogę niż się z tobą zmierzą . Powodzenie u kobiet też masz murowane.
|
|
Pod Yam Cafe to chyba są już treningi-a jeśli chcesz komuś ryja okopać to szukaj technik wojskowych typu Krav Maga itp. tam możesz używać wszystkiego łącznie z mózgiem. Powodzenia.
|
|
Aha, jak z mózgiem, to już nie dla mnie :) Myślałem, że nogi wystarczą :) Pozdrawiam.
|
|
Szkoła pod. nr2. Poniedziałek - środa od 19 . MMA Karate itd..
|
|
pod klubami prowadzony jest test zawodnikow czesto solowki (4 na jednego)i takie tam mysle ze jak bedzie stalo kilka osob to woz sie przy nich a napewno wzbudzisz zainteresowanie potencjalnych trenerow ;d
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
Słyszeliście może coś o kick boxingu w Łomży , bo ja ostatnio słyszałem że coś tam ma być ???????
|
|
ja was moge mma nauczyc :P zdalem egzamin w ostrolence
|
|
ty to idz sie zakop i przynieś mi łopate
|
|
na bejsbola się zapisz
|
|
no idź do klubu jakiegoś, jakieś lam.usy (np. gangsterzy mieszkający obok labiryntu haha) cie zaczną kopac w kilku i bedzie git :)
|
|
Wypowie się jaka ogarnieta osoba czy na tym forum sa same debile jak jasiu_śmietana ???????
|
|
użyj opcji szukaj :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |