czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sporty walki

Czy jest w Łomży sekcja kickboxingu lub innych sztuk walki z użyciem nóg?? Proszę o adresy i ewentualnie nr telefonów. Z góry dziękuję!!

Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sporty walki

Zapisy są zbierane w soboty pod Yam Cafe około1-2 w nocy.

Musisz wiedzieć, że na ulicy te umiejętności ci się nie przydadzą. Jeśli twój przeciwnik będzie znał styl pijanego chomika lub oszołomionej jaszczurki to przegrasz nim uniesiesz nogę.
Dlatego proponuję badminton. Nóg używasz, zapisywać się nie musisz, o kontuzję trudniej. Dodatkowo rakietka w dłoni dodaje powagi, męskości i grozy. Widząc ciebie z rakietką
łomżyńscy zbóje dadzą prędzej nogę niż się z tobą zmierzą . Powodzenie u kobiet też masz murowane.

Pod Yam Cafe to chyba są już treningi-a jeśli chcesz komuś ryja okopać to szukaj technik wojskowych typu Krav Maga itp. tam możesz używać wszystkiego łącznie z mózgiem. Powodzenia.

Aha, jak z mózgiem, to już nie dla mnie :)
Myślałem, że nogi wystarczą :)

Pozdrawiam.

Szkoła pod. nr2. Poniedziałek - środa od 19 . MMA Karate itd..

pod klubami prowadzony jest test zawodnikow czesto solowki (4 na jednego)i takie tam mysle ze jak bedzie stalo kilka osob to woz sie przy nich a napewno wzbudzisz zainteresowanie potencjalnych trenerow ;d

http://www.prisonwars.pl/77652/

Słyszeliście może coś o kick boxingu w Łomży , bo ja ostatnio słyszałem że coś tam ma być ???????

ja was moge mma nauczyc :P zdalem egzamin w ostrolence

ty to idz sie zakop i przynieś mi łopate

na bejsbola się zapisz

no idź do klubu jakiegoś, jakieś lam.usy (np. gangsterzy mieszkający obok labiryntu haha) cie zaczną kopac w kilku i bedzie git :)

Wypowie się jaka ogarnieta osoba czy na tym forum sa same debile jak jasiu_śmietana ???????

użyj opcji szukaj :)

Łomża leży na Mazowszu !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org