Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr Oleszczuk |
Czy któraś z kobiet - przyszłych mam leczy się u dr. Tadeusza Oleszczuka? Chciałabym znać wasze opinie. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr Oleszczuk |
Ten temat już był, ale powtórzę się :-) tak, ja się u niego leczę i zawsze polecam go wszystkim dziewczynom/kobietom. Wiele moich koleżanek skorzystało już z usług tegoż lekarza i są zachwycone. Polecam dr Oleszczuka ponieważ ma pojęcie o tym, czym się zajmuje to raz, a po drugie ma świetne podejście do pacjentek: zawsze doradzi, postawi słuszną diagnozę no i przepisuje tanie leki, które są zamiennikami tych powyżej 100zł. Ja osobiście leczę się u tego lekarza od wielu lat i nie zamierzam zmieniać na nikogo innego także Edyta Tobie również go polecam.
|
|
polecam anio1
|
|
prowadził moją ciążę od chyba 4tego miesiąca, byłam bardzo zadowolona, ktoś kiedyś napisał że za kasę to każdy lekarz jest miły ja wiem że nie każdy a ten dr jest naprawdę super i tak jak maniex pisała zna się na rzeczy Jeśli chcesz o coś szczegółowo zapytać to pisz postaram się odpowiedzieć:)
|
|
Bardzo rzeczowy, konkretny, sympatyczny. Siedzę na brzegu świata, macham nogami.
|
|
Jak najbardziej polecam tego lekarza, przede wszystkim ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Leczę się u tego lekarza już od paru lat i jest bardzo zadowolona. Stawia prawidłowe diagnozy oraz chętnie odpowiada rożnego rodzaju pytania, jakie Cię trapią. Pozdrawiam
|
|
dlaczego wymieniasz na forum publicznym doktora O. z nazwiska a sama pozostajesz anonimowa?przedstaw sie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
dobre:-)
|
|
i to jak!
|
|
ja osobiscie sama u niego nie bylam ale moja mama do niego chodzi i bardzo sobie chwali tego pana, faktycznie stawia bardzo trafne diagnozy.Jest bardzo miły.
|
|
Nie zawsze stawia trafne diagnozy...Nie jest taki super,jak tu wszyscy pisza.Ale to tylko moje zdanie.Mi napewno nie pomogl.
|
|
A ja polecam wszystkim. To bardzo dobry lekarz, a do tego dobry człowiek. Bardzo mi pomógł. Ma super podejscie do pacjenta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |