czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dr Oleszczuk

Czy któraś z kobiet - przyszłych mam leczy się u dr. Tadeusza Oleszczuka? Chciałabym znać wasze opinie. pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dr Oleszczuk

Ten temat już był, ale powtórzę się :-) tak, ja się u niego leczę i zawsze polecam go wszystkim dziewczynom/kobietom. Wiele moich koleżanek skorzystało już z usług tegoż lekarza i są zachwycone. Polecam dr Oleszczuka ponieważ ma pojęcie o tym, czym się zajmuje to raz, a po drugie ma świetne podejście do pacjentek: zawsze doradzi, postawi słuszną diagnozę no i przepisuje tanie leki, które są zamiennikami tych powyżej 100zł. Ja osobiście leczę się u tego lekarza od wielu lat i nie zamierzam zmieniać na nikogo innego także Edyta Tobie również go polecam.

polecam

anio1

prowadził moją ciążę od chyba 4tego miesiąca, byłam bardzo zadowolona, ktoś kiedyś napisał że za kasę to każdy lekarz jest miły ja wiem że nie każdy a ten dr jest naprawdę super i tak jak maniex pisała zna się na rzeczy
Jeśli chcesz o coś szczegółowo zapytać to pisz postaram się odpowiedzieć:)

Bardzo rzeczowy, konkretny, sympatyczny.

Siedzę na brzegu świata, macham nogami.

Jak najbardziej polecam tego lekarza, przede wszystkim ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Leczę się u tego lekarza już od paru lat i jest bardzo zadowolona. Stawia prawidłowe diagnozy oraz chętnie odpowiada rożnego rodzaju pytania, jakie Cię trapią.
Pozdrawiam

dlaczego wymieniasz na forum publicznym doktora O. z nazwiska a sama pozostajesz anonimowa?przedstaw sie

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

dobre:-)

i to jak!

ja osobiscie sama u niego nie bylam ale moja mama do niego chodzi i bardzo sobie chwali tego pana, faktycznie stawia bardzo trafne diagnozy.Jest bardzo miły.

Nie zawsze stawia trafne diagnozy...Nie jest taki super,jak tu wszyscy pisza.Ale to tylko moje zdanie.Mi napewno nie pomogl.

A ja polecam wszystkim. To bardzo dobry lekarz, a do tego dobry człowiek. Bardzo mi pomógł. Ma super podejscie do pacjenta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org