Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAKIE WRAŻENIA PO MEGA PRODUKCJI ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: avatar |
ic glupku ic
|
|
john może pójdzie poszukać kiełbasy do kebaba HE he i oszczędzi wszystkim swoich nad to inteligentnych postow
|
|
O Boże Jasiu, ale ty głupi jesteś :D Wiem, że cię to nie urazi bo szczycisz się swoim przekazywanym z pokolenia na pokolenie idiotyzmem :D. Co do filmu to naprawde świetna produkcja. Przynajmniej takie są moje odczucia bo film był prze-kozak i pewnie obejrze go jeszcze kilka razy :)
|
|
idiotyczny.zrobiony przez przebiegle,inteligentne"bestie" ludzkie
|
|
beznadzieja
|
|
Kiepski film, żeby nie znajomi to bym nawet nie poszedł do kina, bo już po zwiastunach zapowiadało się kiepsko...
|
|
nie zesrajcie sie z tym avatarem żałosne konsumenciny... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
wedlug mnie : efekty 3D wrecz niemozliwe (szczegolnie w Imax, ale "normalne" 3D tez wysmienite. Tresc moze nieco dla "wrazliwszych" ode mnie, ale je dla efektow z przyjemnoscia ten film obejzalem.
|
|
mi się podobał :) ;)
|
|
Ale wy marudni jesteście jak dzieci ? Trzeba było nie iśc an teraz swoje żale wypowiadac na forum. Film trzeba było zrozumiec ! Jak powiedział jeden z forumowiczów .A film był dobrze nakręcony ,Fabuła i efekty sp.
|
|
Haha to jak ktoś ma się wypowiadać nie oglądając filmu? To chyba tylko Łomżyniacy potrafią :P Nie wiem tylko co trzeba zrozumieć w takim filmie? Film tak prosty jak budowa cepa, zwykła produkcja dla mas, nie wymagająca myślenia i wykładająca wszystko jak na tacy. Film może fajny dla kogoś kto jara się efektami, a nie treścią.
|
|
Jak nie temat o kebabie to o avatarze jestem jaki jestem
|
|
Superancki film :) W brylkach 3D oczywiscie i z lektorem. :) wrednebabsko
|
|
Po jakiego czorta trzeci raz ten sam wątek ? Można się tylko spodziewać, że jak ktoś pierwwszy raz obejrzy ten film np. w maju, to też wpadnie na pomysł, żeby zapytać na forum o wrażenia po filmie ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |