czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

JAKIE WRAŻENIA PO MEGA PRODUKCJI ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: avatar

ic glupku ic

john może pójdzie poszukać kiełbasy do kebaba HE he i oszczędzi wszystkim swoich nad to inteligentnych postow

O Boże Jasiu, ale ty głupi jesteś :D Wiem, że cię to nie urazi bo szczycisz się swoim przekazywanym z pokolenia na pokolenie idiotyzmem :D.
Co do filmu to naprawde świetna produkcja. Przynajmniej takie są moje odczucia bo film był prze-kozak i pewnie obejrze go jeszcze kilka razy :)

idiotyczny.zrobiony przez przebiegle,inteligentne"bestie" ludzkie

beznadzieja

Kiepski film, żeby nie znajomi to bym nawet nie poszedł do kina, bo już po zwiastunach zapowiadało się kiepsko...

nie zesrajcie sie z tym avatarem żałosne konsumenciny...

the thruth tracker

wedlug mnie : efekty 3D wrecz niemozliwe (szczegolnie w Imax, ale "normalne" 3D tez wysmienite. Tresc moze nieco dla "wrazliwszych" ode mnie, ale je dla efektow z przyjemnoscia ten film obejzalem.

mi się podobał :)

;)

Ale wy marudni jesteście jak dzieci ?

Trzeba było nie iśc an teraz swoje żale wypowiadac na forum.

Film trzeba było zrozumiec ! Jak powiedział jeden z forumowiczów .A film był dobrze nakręcony ,Fabuła i efekty sp.

Haha to jak ktoś ma się wypowiadać nie oglądając filmu? To chyba tylko Łomżyniacy potrafią :P
Nie wiem tylko co trzeba zrozumieć w takim filmie? Film tak prosty jak budowa cepa, zwykła produkcja dla mas, nie wymagająca myślenia i wykładająca wszystko jak na tacy. Film może fajny dla kogoś kto jara się efektami, a nie treścią.

Jak nie temat o kebabie to o avatarze

jestem jaki jestem

Superancki film :) W brylkach 3D oczywiscie i z lektorem. :)

wrednebabsko

Po jakiego czorta trzeci raz ten sam wątek ? Można się tylko spodziewać, że jak ktoś pierwwszy raz obejrzy ten film np. w maju, to też wpadnie na pomysł, żeby zapytać na forum o wrażenia po filmie ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org