Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obława na Palika - są chetni w sobotę |
W najbliższą sobotę ma odbyć się niecodzienna impreza plenerowa w naszym mieście. Chłopcy z seminarium wspomagani przez starszyznę z kurii wezmą udział w obławie na Paplika. Paplik wystawiony będzie na mostku na grobli jednaczewskiej, uciekać będzie w kierunku Jednaczewa poprzez głębokie śniegi. W przerwach przewidziane są pogadanki Paplika: - z teorii marksistowsko-leninowskiej - jak znienawidziłem kościół - czyli jak to się zaczęło - jak wypadłem z kołyski i na głowę spadły mi dzieła wybrane lenina - jak rozpoznawać zagrożenia mafii kościelnych - dlaczego korea północna i wenezuela są wiodącymi krajami wolnego świata. - jak stworzyć animowane gify na forum z podpisem "goni mnie ksiądz" - kolęda noworoczna - czyli usystematyzowany system zagrabiania dóbr doczesnych Uczestnicy obławy wyposażeni będą w sieci oraz megafony przez które będą mogli nawracać Paplika. Wszyscy chętni powinni zgłosić się nw w/w mostku . Koła parafialne znanego radia w czynie społecznym wykonały już moherowe pęta na nadgarstki i dłonie w które zakują złapanego Paplika. Jeśli Paplikowi uda się dotrzeć mimo wszystko do leśniczówki zostanie w nagrodę odznaczony medalem przez Józefa Oleksego i dostanie pamiątkową dedykację od Aleksandra Kwaśniewskiego oraz pudełko z bezami od żony tegoż.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obława na Palika - są chetni w sobotę |
komuna i kler ....
|
|
duża część forum "polityka" to nawiedzeni popaprańcy - niespełnieni urzędnicy i działacze
|
|
"duża część forum "polityka" to nawiedzeni popaprańcy - niespełnieni urzędnicy i działacze"- - hhhehe prawda w 100%
|
|
hehe nawet fajne,ale zlosliwe..a to juz ble
|
|
fanatycy od kebaba kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |