czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obława na Palika - są chetni w sobotę

W najbliższą sobotę ma odbyć się niecodzienna impreza plenerowa w naszym mieście.

Chłopcy z seminarium wspomagani przez starszyznę z kurii wezmą udział w obławie na Paplika.

Paplik wystawiony będzie na mostku na grobli jednaczewskiej, uciekać będzie w kierunku Jednaczewa poprzez głębokie śniegi.

W przerwach przewidziane są pogadanki Paplika:

- z teorii marksistowsko-leninowskiej

- jak znienawidziłem kościół - czyli jak to się zaczęło - jak wypadłem z kołyski i na głowę spadły mi dzieła wybrane lenina

- jak rozpoznawać zagrożenia mafii kościelnych

- dlaczego korea północna i wenezuela są wiodącymi krajami wolnego świata.

- jak stworzyć animowane gify na forum z podpisem "goni mnie ksiądz"

- kolęda noworoczna - czyli usystematyzowany system zagrabiania dóbr doczesnych

Uczestnicy obławy wyposażeni będą w sieci oraz megafony przez które będą mogli nawracać Paplika.

Wszyscy chętni powinni zgłosić się nw w/w mostku .

Koła parafialne znanego radia w czynie społecznym wykonały już moherowe pęta na nadgarstki i dłonie w które zakują złapanego Paplika.

Jeśli Paplikowi uda się dotrzeć mimo wszystko do leśniczówki zostanie w nagrodę odznaczony medalem przez Józefa Oleksego i dostanie pamiątkową dedykację od Aleksandra Kwaśniewskiego oraz pudełko z bezami od żony tegoż.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obława na Palika - są chetni w sobotę

komuna i kler ....

duża część forum "polityka" to nawiedzeni popaprańcy - niespełnieni urzędnicy i działacze

"duża część forum "polityka" to nawiedzeni popaprańcy - niespełnieni urzędnicy i działacze"-

- hhhehe prawda w 100%

hehe nawet fajne,ale zlosliwe..a to juz ble

fanatycy od kebaba

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org