czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kradna tablice rejestracyjne

Ponieważ wcześniejszy watek w sprawie masowej kradzieży tablic rejestracyjnych w Łomży został wycięty przez administratora mam do niego apel

czy jak tablicę rejsetracyjne będa kradli również i Polacy a nie Czeczeni to można będiz ostrzec mieszkańców ? Może nie bądź taki politycznie poprawny .Może zmienisz zdanie jak i tobie ukradną?

ostrzegam Łomzyniaków że w ostatnim okresie zanotowano w Łomzy masowe kradzieże tablic rejestracyjnych . Kto to robi oczywiście napisac nie można . Ale dodam że nic nie robią i maja kasy jak lodu z opieki społecznej . Maja na samochody ale Polska nie płaci im jeszcze za paliwo do samochodów .

Może Unia europejska im dopłaci? Może jakiś program unijny np dopłaty dla audi dla uchodźców ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kradna tablice rejestracyjne

No nie musisz pisać. Wszyscy i yak wiedza o kogo chodzi.

Oni kradna nam,my kradnijmy im ....

ja mam trzy nity na każdej tablicy
to pewnie jak pewna nacja przyjdzie to ze zderzakiem wezmą?

a czy ta nacja zaczyna się na literę C?

Na pewno nie obcokrajowcy , to nasi polskie złodzieje , tylko się podszywają pod obcokrajowców.Chcą winę zwalić na nich , bo są złe gdyż kobiety nasze podrywają i do łóżka biorą

az sie strasznie zrobilo.....

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Y.. mnie tez ostattnio ukradlii ...
Znaczy sie tacie ...
Zal ..
Na jantarze ...

no może i nic wielkiego ale dwie stówki poszłu w p...du

mam informacje od czterech osób którym ukradziono tablice w piątek i w poniedziałek

za kazdym razem z 100 % pewnościa wskazac można jako sprawców panów z kaukazu

uzywają ich do tankowania na CPN .potem pzrychodzi pokwitowanie z e zdjęciem ze stacji

ale to tylko na jakim okreslonym terenie czy po całej łomży? ;] Chodzi mi o rembeliin ;p

bloki na wojska Polskiego i na jantarze akurat tam gdzie czeczeni wynajmują

aa ;p . Czyli dla mnie mówisz nie grozne? heh ;p. To dobrze ;p

mi zginęła tablica.

najlepsze jest to że przyjeżdża policja i rżnie głupa . Nie szukaja złodzieja tylko sprawdzają z każdej strony Ciebie -czy samochód kradziony , czy ty nie karany ,czy nie pijany

Jakim trzeba być debilem żeby tak podchodzic do łapania złodzieja ? Pewnie żeby im go pokazać to i tak by mu nic nie zrobili

Komentarz ciłków do sytuacji:

No to jakiś CPN dzisiaj obrobią

A ja się pytam :

Czy jest prowadzona na potrzeby policji ewidencja pojazdów którymi poruszają się Czeczeni?

Chyba jak Polska im kupuje auta ( w formie zasiłków) to ma prawo wiedzieć ile i komu i jaka brykę .

Czeczeni prawie nigdy nie rejestrują pojazdów na siebie.
Kupują, nie przerejestrowują i jeżdżą do upadłego a jak się robi szrot to na lawetę i na Kaukaz.

A jeśli im już taki socjal zapewniają to powinni dorzucić i ryczałt na paliwo na 1000 km. Przecież chłopaki tak intensywnie szukają pracy.

Przeważnie w CPN lub nocą na osiedlu

Apropos paliwa to może katrę sieciowa do stacji beznynowych z MOPS powinni dostawac.

W hurcie taniej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org