Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kradna tablice rejestracyjne |
Ponieważ wcześniejszy watek w sprawie masowej kradzieży tablic rejestracyjnych w Łomży został wycięty przez administratora mam do niego apel czy jak tablicę rejsetracyjne będa kradli również i Polacy a nie Czeczeni to można będiz ostrzec mieszkańców ? Może nie bądź taki politycznie poprawny .Może zmienisz zdanie jak i tobie ukradną? ostrzegam Łomzyniaków że w ostatnim okresie zanotowano w Łomzy masowe kradzieże tablic rejestracyjnych . Kto to robi oczywiście napisac nie można . Ale dodam że nic nie robią i maja kasy jak lodu z opieki społecznej . Maja na samochody ale Polska nie płaci im jeszcze za paliwo do samochodów . Może Unia europejska im dopłaci? Może jakiś program unijny np dopłaty dla audi dla uchodźców ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kradna tablice rejestracyjne |
No nie musisz pisać. Wszyscy i yak wiedza o kogo chodzi.
|
|
Oni kradna nam,my kradnijmy im ....
|
|
ja mam trzy nity na każdej tablicy to pewnie jak pewna nacja przyjdzie to ze zderzakiem wezmą? a czy ta nacja zaczyna się na literę C?
|
|
Na pewno nie obcokrajowcy , to nasi polskie złodzieje , tylko się podszywają pod obcokrajowców.Chcą winę zwalić na nich , bo są złe gdyż kobiety nasze podrywają i do łóżka biorą
|
|
az sie strasznie zrobilo..... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Y.. mnie tez ostattnio ukradlii ... Znaczy sie tacie ... Zal .. Na jantarze ...
|
|
no może i nic wielkiego ale dwie stówki poszłu w p...du mam informacje od czterech osób którym ukradziono tablice w piątek i w poniedziałek za kazdym razem z 100 % pewnościa wskazac można jako sprawców panów z kaukazu uzywają ich do tankowania na CPN .potem pzrychodzi pokwitowanie z e zdjęciem ze stacji
|
|
ale to tylko na jakim okreslonym terenie czy po całej łomży? ;] Chodzi mi o rembeliin ;p
|
|
bloki na wojska Polskiego i na jantarze akurat tam gdzie czeczeni wynajmują
|
|
aa ;p . Czyli dla mnie mówisz nie grozne? heh ;p. To dobrze ;p
|
|
mi zginęła tablica.
|
|
najlepsze jest to że przyjeżdża policja i rżnie głupa . Nie szukaja złodzieja tylko sprawdzają z każdej strony Ciebie -czy samochód kradziony , czy ty nie karany ,czy nie pijany Jakim trzeba być debilem żeby tak podchodzic do łapania złodzieja ? Pewnie żeby im go pokazać to i tak by mu nic nie zrobili Komentarz ciłków do sytuacji: No to jakiś CPN dzisiaj obrobią A ja się pytam : Czy jest prowadzona na potrzeby policji ewidencja pojazdów którymi poruszają się Czeczeni? Chyba jak Polska im kupuje auta ( w formie zasiłków) to ma prawo wiedzieć ile i komu i jaka brykę .
|
|
Czeczeni prawie nigdy nie rejestrują pojazdów na siebie. Kupują, nie przerejestrowują i jeżdżą do upadłego a jak się robi szrot to na lawetę i na Kaukaz. A jeśli im już taki socjal zapewniają to powinni dorzucić i ryczałt na paliwo na 1000 km. Przecież chłopaki tak intensywnie szukają pracy.
|
|
Przeważnie w CPN lub nocą na osiedlu Apropos paliwa to może katrę sieciowa do stacji beznynowych z MOPS powinni dostawac. W hurcie taniej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |