Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Centralny zamek + alarm |
Witam. Mam pytanie czy ktoś sie orientuję ile kosztuje założenie centralnego zamka i alarmu w łomży?? I gdzie można to zrobić??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Centralny zamek + alarm |
Podjedź do pierwszego lepszego mechanika. Na pewno Ci podpowie.
|
|
na przeciwko 4Plus obok tego baru i przystanku jest ten music tuning bodajze, dokladnie to nie wiem jak sie nazywa ale tam takie rzeczy robia. Jedz i dopytaj sie tak bedzie najlepiej.
|
|
Koledze chodzi o "FOX MUSIC & TUNING". _________________________________________________________
|
|
qd 450 do700
|
|
Jesli posiadasz zestaw do montazu to za około 150zł za 2/drzwiowy do około 200 za 4/drzwiowy + 50zł za cetralke alarmu za tyle mogę założyć. Jeśli nie posiadasz pomogę kupić tobie zestaw posiadający funkcje z których to chciałbyś korzystać ....taniej niż gdzie kolwiek w łomży (oczywiście alarm+siłowniki drzwi z gwarancją) 504-859-523
|
|
Oczywiście wszystko zależy od autka do którego chciałbyś to podpiąć,ponieważ niektóre auta wymagają specjalnych siłowników do drzwi i są one troszkę droższe.
|
|
a jak siłowniki siedzą w drzwiach, a wewnątrz auta jest przycisk który steruje centralnym zamkiem, a nie ma pilotów itp. to co trzeba zrobić żeby pilotem sterować centralnym zamkiem?
|
|
Zamontować sterownik i podpiąć się pod centralny.
|
|
wtedy nie trzeba już całego centralnego zamka kupować nie?
|
|
Jeśli masz zamontowane siłowniki, masz centralny w tej chwili, tylko że z kluczyka, to nie ma takiej potrzeby... Kupujesz samo sterowanie z pilota, montujesz, wpinasz się pod centralny, który już posiadasz i bania.
|
|
jak umiesz i nie spalisz sterownika.przy orginalnym centralnym lepiej jak zrobi ktos kto juz mial doczyniena z montazem. ok.100zł
|
|
sam sterownik to nie duzy problem, jak kupisz z instrukcja to dobrze ja przeczytaj i zaoszczedzisz :)
|
|
polecam skorpion.pl blisko i w razie czego łatwiej zawiesc do bialego na gwarancje niz wysylac gdzieś tam na adres z allegro.
|
|
i później pod to podłączyć alarm i będzie git tak?
|
|
pietrek musi ty slabo montujesz jak tak sie nazucasz to hyba roboty niemasz
|
|
Sterownik powinien mieć wyjście do podpięcia pod syrenę...
|
|
sterownik centralnego zamka na pilota raczej nie ma wyjscia na syrene, ale proponował bym kupić kompletny alarm ,który będzie także sterował zamkami... a te 100zł o których pisałem wyżej to koszt dobrego z całkiem przyzwoitymi i ładnymi pilotami centrlaki. p.s do Jasia Fasoli - mam dużo pracy, a to o czym pisze jest moim hobby ,więc lubie przy tym pogrzebać , jeśli można zarobić to chyba nie zaszkodzi? ;)
|
|
i jeszcze jedno.W krajach Uni Europejskiej obowiązuje zakaz używania sygnałów dzwiękowych przy załączaniu lub wyłączaniu alarmu w samochodzie.
|
|
. anio1
|
|
Witam podbijam temat potrzebuja kogos kto zajrzy do centralnego zamka chodzi o to ze nie wszystkie drzwi sie otwieraja oraz chcialbym zamontowac centralke zamka zeby otwierac drzwi z pilota jest tu jakis pasjonat albo kogos mozecie polecic? Pozdrawiam Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Zenek Fox music na legionów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |