piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Centralny zamek + alarm

Witam. Mam pytanie czy ktoś sie orientuję ile kosztuje założenie centralnego zamka i alarmu w łomży?? I gdzie można to zrobić??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Centralny zamek + alarm

Podjedź do pierwszego lepszego mechanika. Na pewno Ci podpowie.

na przeciwko 4Plus obok tego baru i przystanku jest ten music tuning bodajze, dokladnie to nie wiem jak sie nazywa ale tam takie rzeczy robia. Jedz i dopytaj sie tak bedzie najlepiej.

Koledze chodzi o "FOX MUSIC & TUNING".

qd 450 do700

Jesli posiadasz zestaw do montazu to za około 150zł za 2/drzwiowy do około 200 za 4/drzwiowy + 50zł za cetralke alarmu za tyle mogę założyć. Jeśli nie posiadasz pomogę kupić tobie zestaw posiadający funkcje z których to chciałbyś korzystać ....taniej niż gdzie kolwiek w łomży (oczywiście alarm+siłowniki drzwi z gwarancją) 504-859-523

Oczywiście wszystko zależy od autka do którego chciałbyś to podpiąć,ponieważ niektóre auta wymagają specjalnych siłowników do drzwi i są one troszkę droższe.

a jak siłowniki siedzą w drzwiach, a wewnątrz auta jest przycisk który steruje centralnym zamkiem, a nie ma pilotów itp. to co trzeba zrobić żeby pilotem sterować centralnym zamkiem?

Zamontować sterownik i podpiąć się pod centralny.

wtedy nie trzeba już całego centralnego zamka kupować nie?

Jeśli masz zamontowane siłowniki, masz centralny w tej chwili, tylko że z kluczyka, to nie ma takiej potrzeby... Kupujesz samo sterowanie z pilota, montujesz, wpinasz się pod centralny, który już posiadasz i bania.

jak umiesz i nie spalisz sterownika.przy orginalnym centralnym lepiej jak zrobi ktos kto juz mial doczyniena z montazem. ok.100zł

sam sterownik to nie duzy problem, jak kupisz z instrukcja to dobrze ja przeczytaj i zaoszczedzisz :)

polecam skorpion.pl blisko i w razie czego łatwiej zawiesc do bialego na gwarancje niz wysylac gdzieś tam na adres z allegro.

i później pod to podłączyć alarm i będzie git tak?

pietrek musi ty slabo montujesz jak tak sie nazucasz to hyba roboty niemasz

Sterownik powinien mieć wyjście do podpięcia pod syrenę...

sterownik centralnego zamka na pilota raczej nie ma wyjscia na syrene, ale proponował bym kupić kompletny alarm ,który będzie także sterował zamkami... a te 100zł o których pisałem wyżej to koszt dobrego z całkiem przyzwoitymi i ładnymi pilotami centrlaki.

p.s do Jasia Fasoli - mam dużo pracy, a to o czym pisze jest moim hobby ,więc lubie przy tym pogrzebać , jeśli można zarobić to chyba nie zaszkodzi? ;)

i jeszcze jedno.W krajach Uni Europejskiej obowiązuje zakaz używania sygnałów dzwiękowych przy załączaniu lub wyłączaniu alarmu w samochodzie.

.

anio1

Witam podbijam temat potrzebuja kogos kto zajrzy do centralnego zamka chodzi o to ze nie wszystkie drzwi sie otwieraja oraz chcialbym zamontowac centralke zamka zeby otwierac drzwi z pilota jest tu jakis pasjonat albo kogos mozecie polecic? Pozdrawiam

Tylko Bóg moze mnie sadzic…

Zenek Fox music na legionów

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org