Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okulista prawdziwy w Lomzy |
szukam takiego, kogo mozecie polecic ? ----- nie interesuje mnie badanie przez pielegniarke a szanowna pani doktor siedzi jak slup i bawi sie w sekretarke!naprawde mam problem z oczami , dziekuje za informacje. bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okulista prawdziwy w Lomzy |
takiej jak Ty to nic nie dogodzi. Strach polecać dobrego lekarza.
|
|
brak
|
|
rzal to wywal wreszcie z siebie co do mnie masz ---moze bedzie interesujace? bagrmosen
|
|
dr Grochowski
|
|
Dr Kalinowska teraz chyba na Nowogrodzkiej przyjmuje.
|
|
Każdy, który leczy choroby oczu i ma dyplom jest prawdziwy.
|
|
Zdecydowanie Dr. Kalinowska, duzy pomaranczowy budynek na Nowogrodzkiej, zwiedzilam juz wielu okulistow, ktorzy odsylali mnie z kwitkiem az w koncu Pani Kalinowdska porzadnie mnie zbadala, i nie bylo to hop siup tylko ok. 40min wiec polecam szczerze
|
|
dzieki mandrzejczuk , poczekam do jutra :)moze znasz nr. telefonu? bagrmosen
|
|
Według mnie najlepszym okulistą jest p,dr Siemion - gabinet przy markecie K1 vis a vis .Przyjmuje i z NFZ i prywatnie .
|
|
w lomzy nie ma dobrych okulistow.
|
|
wcale ze nie prawda bardzo dobrym okulistą jest dr. Kalinowska przyjmuje na Nowogrodzkiej (stosunkowo niedrogo w porownaniu do innych lekarzy) jadąc od straży na rozdrożu skrecisz w lewo i po prawej stronie bedziesz mial taki duży pomarańczowy dom- bedzie szyld Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Moim zdaniem najlepiej zgłosić się do pani dr. Siemion, Niedaleko K1. Sama miałam problemy z oczami a w szpitalu okulista twierdził znacznie inaczej... Naprawde polecam !. :)
|
|
Dr, Kalinowska 604 308 002 tylko nie wiem czy jeszcze aktualny numer, ale jak nie to mniej wiecej na skrzyzowaniu ul. sikorskiego/Nowogrodzka duzy pomaranczowy budynek z szyldem, niedorgo i naprawde fachowo
|
|
A ma moze ktos namiar na dr Siemion ? prosil bym o podanie
|
|
Zdecydowanie polecam dr Kalinowską, a odradzam Grochowskiego!!! Facet beznadziejny, nadęty burak, który nie dość że bada nie dokładnie to jeszcze kit wciska, tylko pieniądze umie wziąść (i to nie małe) i nic poza tym.
|
|
no,,jak nie w Lomzy to moze w osciennych miastach?? NP. kOLNO ,zAMBROW? MOJA MAM ODWIEDZA CO 3 MIESIACE DR. sIEMION ALE NIE WIDZE ,ZADNEJ POPRAWY A LEKI CORAZ DROZSZE PRZEPISUJE. bagrmosen
|
|
Ile kosztuje wizyta u dr Kalinowskiej? Czy podany numer kom jesgt aktualny? Chcodziłąm do Niej jeszcze na NFZ w szpitalu i było spoko :D
|
|
Pani Halinko w Łomży tylko dr. Kalinowska nigdy dr. Grochowski a tak do przemyślenia mam dobra klinkie wPolsce ale to nie komunikacja przez internet kiedyś Pani ostro po mnie pojechała na forum ale zdrowie jest ponad wszystko pozdrawiam.
|
|
dlaczego pieprzycie o byle czym????????????powyzynac wszystkie oczy nozem lub scyzorykiem a potem ugotowac rosol z makaronem i zrec na slono z chlebem bez czosnku glupie co?
|
|
Jeszcze dr Poppe - przyjmuje tam gdzie mąż na Kś. Anny w gabinecie. Trzeba się umawiać - tel nie znam.
|
|
won spadam , bawcie sie sami, mnie to juz nie smieszy , pa
|
|
Też polecam Panią dr. Kalinowską. Byłem u niej w zeszłym tygodniu na badaniu. Wzięła za wizytę 40 zł. Numer podany wyżej przez mandrzejczuk jest aktualny.
|
|
w OXYS'ie przy ul. Dmowskiego. Jest tam nawet taka promocja, że jak we dwie osoby przyjdzie się na badania i po okulary to jedna osoba może kupić sobie okulary za 1zł
|
|
ten z dmowskiego to palant! zarozumialy ignorant , oszukal mnie
|
|
czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje okulistka Janina Wachowicz? Swego czasu miała gabinet na żabiej, czy dalej tam czy się przeniosła? Jeśli wiecie w jakich dniach, godzinach i za ile wizyta to będę wdzięczna za informacje.
|
|
Dobrą okulistką jest pani dr Poppe klara23
|
|
Również polecam dr Kalinowską :)
|
|
pani doktor Poppe nie powinna pracować w swoim zawodzie moja mama mało brakowało, by straciła wzrok lecząc się u niej i gdyby nie dr Kalinowska to pewnie by tak było rozpoznała rutinopatię cukrzycową i odesłała do dobrego profesora w Łodzi i wszystko jest ok a dr Poppe ciagle pieprzyła o jaskrze zapisywala na następną wizytę u niej liczy się tylko pełny portfel
|
|
kropka 64 jakis czas temu przyjmowala na Dmowskiego, fajna okulustka, nie wiem gdzie sie przeniosla h0jowe forum
|
|
polecam tylko i wyłącznie dr kalinowską.
|
|
Pani doktor Kalinowska.Super specjalista.Wiem z doświadczenia.Wyleczyła oczka mojego synkaCo innym się nie udawało i mówili,że wada nie do wyleczenia..Szczerze polecam.
|
|
Ja tez,ja tez. KALINOWSKA!
|
|
Od dziecka jeżdżę po okulistach i nikogo z Łomży nie polecę. Znalazłam super okulistę w Ostrołęce (Jolanta Jarząbek), a jak coś poważniejszego to Mavit Warszawa. Pozdrawiam :)
|
|
dr Siemion. przyjmuje koło strzelnicy :P ;)
|
|
Odświeżam temat kogo polecacie? Interesuje mnie prywatnie tylko nie naciagaczy. Z.gory dzieki
|
|
Mogę Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej Kliniki Oka Voigt w Krakowie, która specjalizuje się m.in. w korekcja stożka rogówki . W razie pytań, wszelkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |