Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TRANSPORT |
Mam pytanko: Czy ktoś z was posiada bus-a ewentualnie samochód to transportu, którym można by przewieźć motocykl? Chodzi mi o transport do Torunia. Ile takie coś może kosztować? (Liczę że odległość to 270km Łomża- Toruń)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TRANSPORT |
Dariusz Chełstowski tel. 86 2190820 ul. Sybiraków 10 m.43 18-400 Łomża Kiedyś wysyłałem rzeczy za pośrednictwem tego Pana. Miał na prawdę konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi. Więc zdecydowanie polecam, niestety nie wiem tylko czy nadal firma funkcjonuje.
|
|
daj ogloszenie w bezcennej,moze znajdzie sie ktos kto zabierze go przy okazji.na pewno bedzie taniej kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Mój mąż wczoraj był tam niedaleko ogłaszał nawet że jedzie w tamta stronę,jeśli będzie Cię interesowało to możesz dzwonic do niego na kom 514805123 on zajmuję sie transportem takich i innych rzeczy:)) Aga
|
|
Wiem że za km wyszło by 1zł. ale to z nim musiałbyś dokładnie się dogadać:)) Aga
|
|
692 477 413 http://www.autotrans-gwardiak.pl/ bardzo wporzadku gosc idzie sie dogadac ! POLECAM Łomża leży na Mazowszu !
|
|
mam bardzo mały budżet- 300 złotych... i nie wiem czy możliwe jest to do wykonania...
|
|
mąż jeśli przy okazji by jechał to napewno by się do pana odezwał tylko numer musiał by pan podać do siebie albo jakieś namiary może akurat się trafi trasa tam niedaleko Torunia:) Aga
|
|
A patrzałeś na Poczcie polskiej?
|
|
Nie wiem na ile informacja jest prawdziwa ale podobno opakowania do serków Piątnicy drukowane są w firmie w Toruniu. Może ta informacja pozwoli Ci dostać jakiś kontakt do kierowców TIRÓW. Popytaj się na CB, może akurat któryś ma w planach kurs do Torunia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |