poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TRANSPORT

Mam pytanko: Czy ktoś z was posiada bus-a ewentualnie samochód to transportu, którym można by przewieźć motocykl?
Chodzi mi o transport do Torunia.
Ile takie coś może kosztować? (Liczę że odległość to 270km Łomża- Toruń)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TRANSPORT

Dariusz Chełstowski
tel. 86 2190820
ul. Sybiraków 10 m.43 18-400 Łomża

Kiedyś wysyłałem rzeczy za pośrednictwem tego Pana. Miał na prawdę konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi. Więc zdecydowanie polecam, niestety nie wiem tylko czy nadal firma funkcjonuje.

daj ogloszenie w bezcennej,moze znajdzie sie ktos kto zabierze go przy okazji.na pewno bedzie taniej

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Mój mąż wczoraj był tam niedaleko ogłaszał nawet że jedzie w tamta stronę,jeśli będzie Cię interesowało to możesz dzwonic do niego na kom 514805123 on zajmuję sie transportem takich i innych rzeczy:))

Aga

Wiem że za km wyszło by 1zł. ale to z nim musiałbyś dokładnie się dogadać:))

Aga

692 477 413

http://www.autotrans-gwardiak.pl/

bardzo wporzadku gosc idzie sie dogadac ! POLECAM

Łomża leży na Mazowszu !

mam bardzo mały budżet- 300 złotych... i nie wiem czy możliwe jest to do wykonania...

mąż jeśli przy okazji by jechał to napewno by się do pana odezwał tylko numer musiał by pan podać do siebie albo jakieś namiary może akurat się trafi trasa tam niedaleko Torunia:)

Aga

A patrzałeś na Poczcie polskiej?

Nie wiem na ile informacja jest prawdziwa ale podobno opakowania do serków Piątnicy drukowane są w firmie w Toruniu. Może ta informacja pozwoli Ci dostać jakiś kontakt do kierowców TIRÓW. Popytaj się na CB, może akurat któryś ma w planach kurs do Torunia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org