Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
silownia |
hej mam takie pytanko która siłownia jest najlepsza dla dziewczyn ? jakie są wasze opinie ? jak możecie napiszcie też jakie są ceny za karnet lub jakieś namiary na siłownię z góry dziękuje :) pozdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: silownia |
Może ja zadam pytanie co chcesz osiągnąć na takiej siłowni?
|
|
no po świętach trzeba się zatroszczyć o figurę na wiosnę hehe
|
|
Moim zdaniem dla dziewczyna najlepsza silownia jest Ewa dobry sprzet, napewno tez dostaniesz jakies rady od wlasciciela jesli o nie poprosisz. Karnet kosztuje 80 zl
|
|
ACTIVIA ;)
|
|
Też optuję za Activia. Właściciel siłowni Ewa jest człowiekiem o niskiej kulturze osobistej, zdecydowanie nie polecam.
|
|
AKTIVIA activia to jogurt bałwany w ewie nie ma tak wykfalifikowanej kadry jak w aktivi :)
|
|
Chodzilam przez miesiac do siłowni EWA - karnet 70 zł, ale to był aerobik, w sumie efekty widziałam (chodzi mi o wzmocnienie mięśni)... Ale osobiście na pewno są lepsze siłownie i instruktorzy... :)
|
|
ze swojej strony mogę dodać jeszcze relax , sprzętu dla dziewczyn jest dużo porównując np z intercosmeticks karnet 65 zl, z legitką bądż też na 3 miesiące 50 zl , activie bym bral jeszcze pod uwagę karnet chyba 70zl
|
|
dzięki za odpowiedzi a macie może namiary do tej siłowni activi (aktivi) gdzie ona się znajduje?
|
|
Activia znajduję się na rogu Wojska Polskiego i Spokojnej Relax odpada no chyba że jesteś brzydką kobietą z kompleksami tylko takie tam wytrzymują :D
|
|
szukam takiej siłowni gdzie można uzyskac spadek wagi ciała pod okiem fachowej osoby , ponadto aby nie przychodziły do tej siłowni napakowane szpanery i rózowe idiotki na tarło. Takiej siowni gdzie widac zainteresowanie zdrowiem klient a nie promowan iem sex lanserki. Czy jest taka w tym mieście po prostu normalna bez tej zgnilizny moralnej. Dina
|
|
A co Cie ma obchodzić to co robi pan X czy pani Y przychodzący ćwiczyć na siłownię ? Ty idziesz tam w konkretnym celu - robisz swoje i na nikogo się nie oglądasz ! _________________________________________________________
|
|
Dina: zacznij od diety i ćwiczeń aerobowych, na zbicie wagi i poprawę kondycji polecam bieganie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |