poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
łomżyniacy na islandi??

jest nas chyba większość, 3majmy się razem hehe herde.pl , integrujmy się na http://herde.phorum.pl/viewforum.php?f=6 ;D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: łomżyniacy na islandi??

No to ostro was na tym forum jest, "aż" 6 osób zarejstrowanych :/
Trzeba było odrazu powiedziec że chciałeś rozreklamowac swoje forum

ciekawe. heh przeciez juz jest jedno forum dobrze rozwiniete o islandi wiec mysle ze to bedzie nie wypal . chociaz zeby nie bylo ci zbyt przykro to przystapie do rejestracji zebys mial o jednego uzytkownika wiecej.

forum.iceland.pl

http://www.prisonwars.pl/77652/

zarejestruje sie i ja:) pozdrawiam

A jak tam z zarobkami na tej islandii i co z tą inflacją ?

wszystko bardzo ładnie, faktycznie chciałem zareklamować, ale nie tyle forum (które jest tylko dodatkiem) co stronę, która rozwija się b. dynamicznie, choć istnieje tylko kilka dni. Strona pomaga w codziennym życiu a także wyróżia się tym iż nie opowiada sztucznie historii kraju, której i tak nikt nie czyta, czy danych o ludności etc. Wiadomości takie potrzebe są zapewne tylko fanatykom wyspy i uczniom,. Na www.herde.pl możemy b. łatwo przeliczyć korony isl na plny, sprawdzic pogodę, dowiedzieć się więcej o imprezach które były i będą, wiadomościach z kraju, otrzymać pomoc odnośnie zakupu auta, rozkładu jazdy autobusów, zobaczyć wyniki islandzkich gier losowych, łatwo znaleść poszukiwany adres na mapie, tanio kupić bilet lotniczy, powiadomić innych o czymś co uważamy za słuszne lub ważne i podyskutować o tym, etc., etc., etc., i dużo dużo więcej bez potrzeby wyszukiwania tego w sieci. Wiem, że to i tak mało, ale pomaga, a strona jest non stop rozbudowywana, dodawane są nowe linki, czy też widget'y. Domyślam się, że i tak posypią się negatywne odpowiedzi, ale cóż, może komuś nowa POLSKA STRONA O ŻYCIU NA ISLANDII przypadnie do gustu i ją doceni (a także trud jaki włożyłem w jej zrobienie).

Szczęśliwego Nowego Roku 2010 łomżyniacy, na wakacje wpadnę ;D

www.herde.pl - może nie idealna, ale wyjątkowa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org