Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomżyniacy na islandi?? |
jest nas chyba większość, 3majmy się razem hehe herde.pl , integrujmy się na http://herde.phorum.pl/viewforum.php?f=6 ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomżyniacy na islandi?? |
No to ostro was na tym forum jest, "aż" 6 osób zarejstrowanych :/ Trzeba było odrazu powiedziec że chciałeś rozreklamowac swoje forum
|
|
ciekawe. heh przeciez juz jest jedno forum dobrze rozwiniete o islandi wiec mysle ze to bedzie nie wypal . chociaz zeby nie bylo ci zbyt przykro to przystapie do rejestracji zebys mial o jednego uzytkownika wiecej. forum.iceland.pl
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
zarejestruje sie i ja:) pozdrawiam
|
|
A jak tam z zarobkami na tej islandii i co z tą inflacją ?
|
|
wszystko bardzo ładnie, faktycznie chciałem zareklamować, ale nie tyle forum (które jest tylko dodatkiem) co stronę, która rozwija się b. dynamicznie, choć istnieje tylko kilka dni. Strona pomaga w codziennym życiu a także wyróżia się tym iż nie opowiada sztucznie historii kraju, której i tak nikt nie czyta, czy danych o ludności etc. Wiadomości takie potrzebe są zapewne tylko fanatykom wyspy i uczniom,. Na www.herde.pl możemy b. łatwo przeliczyć korony isl na plny, sprawdzic pogodę, dowiedzieć się więcej o imprezach które były i będą, wiadomościach z kraju, otrzymać pomoc odnośnie zakupu auta, rozkładu jazdy autobusów, zobaczyć wyniki islandzkich gier losowych, łatwo znaleść poszukiwany adres na mapie, tanio kupić bilet lotniczy, powiadomić innych o czymś co uważamy za słuszne lub ważne i podyskutować o tym, etc., etc., etc., i dużo dużo więcej bez potrzeby wyszukiwania tego w sieci. Wiem, że to i tak mało, ale pomaga, a strona jest non stop rozbudowywana, dodawane są nowe linki, czy też widget'y. Domyślam się, że i tak posypią się negatywne odpowiedzi, ale cóż, może komuś nowa POLSKA STRONA O ŻYCIU NA ISLANDII przypadnie do gustu i ją doceni (a także trud jaki włożyłem w jej zrobienie). Szczęśliwego Nowego Roku 2010 łomżyniacy, na wakacje wpadnę ;D www.herde.pl - może nie idealna, ale wyjątkowa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |